';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Manchester United – West Ham Maç Yorumu

13.08.2017  / Manchester United – West Ham Maç Tahmini / Saat: 18.00 / İngiltere Premier Lig

Manchester United – West Ham iddaa Tahmin

Manchester United – West Ham Maç Yorumu

Dünyanın en prestijli ligi olan Premier Lig bu hafta başlıyor. Ligin ilk haftasında Manchester United sahasında West Ham’ı ağırlayacak. West Ham Bilic vasıtası ile yakından tanıdığımız ve takip ettiğimiz bir takım. Karşılaşma 13 Ağustos Pazar Günü 18.00’da Old Trafford’da oynanacak. Ligin ilk maçı öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular var. West Ham’ın eksikleri sayıca daha fazla ve daha kritik. Bu da Manchester United’ı sahasında daha favori yapıyor. Manchester United’da Rojo ve Young sakat. West Ham’da ise Sakho, Kouyate, Carrol ve Antonio sakat.

[adrotate banner=”16″]

Manchester United – West Ham Oranlar

Manchester United 1.30 Beraberelik 5.90 West Ham 12.50 HEMEN BAHİS YAP 1XBETManchester United 1.15 Beraberelik 4.75 West Ham 9.00HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Manchester United Cephesi

Manchester United Premier Lig’in köklü ve kaliteli takımlarından. Kadroları lig için üst seviyelerde. Hatta Avrupa Futbolu için de çok kaliteli bir takımları var. Bu yıl Premier Lig’deki şampiyon adaylarından biri de Manchester United. Hedeflerine ulaşıp ulaşamayacaklarını zaman gösterecek. Ama ilk haftada sahalarında kazanmayı bileceklerdir. Çok yoğun ve kaliteli bir hazırlık dönemi geçirdiler. Real Madrid, Barcelona , Manchester City.. Üst düzey takımlarla hazırlık maçlarına çıktılar. Belki de Premier Lig’de yeni sezona en iyi hazırlanan takım Manchester United. Bu hazırlığın meyvelerini ligin ilk haftalarında alacaklarını düşünüyorum. West Ham buradan puan alamaz.

canli mac izle

West Ham Cephesi

West Ham ligin orta seviye üstü takımlarından. Büyük maçlarda büyük sürprizler yapabiliyorlar. Nitekim açılış maçlarında Arsenal’a çelme attıklarına çokca şahit oldum. Ama bu kez iyi bir hazırlık dönemi de geçiremediler. Manchester United karşısında şansları olduğunu düşünmüyorum. İki takım arasında oynanan son 5 maçta 3 kez Manchester United 1 kez ise West Ham kazandı. Maçlardan biri berabere sonuçlandı.

Manchester United – West Ham Maç Tahmini

Manchester United kazanır Oran: 1.30 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Manchester United – West Ham Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.65 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP


iddaasahadan betboo

SaveSave

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox