';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Brighton – Manchester City Maç Yorumu

12.08.2017  / Brighton – Manchester City Maç Tahmini / Saat: 19.30 / İngiltere Premier Lig

Brighton – Manchester City Maç Tahmini

Brighton – Manchester City Maç Yorumu

İngiltere Premier Lig bu hafta başlıyor. Ligin ilk haftasında Premier Lig’e henüz bu yıl çıkan Brighton sahası Amax Stadyumunda ligin güçlü ve köklü ekiplerinden Manchester City’yi ağırlayacak. Brighton cephesi için zorlu bir hoş geldin maçı olacağı kesin. Karşılaşma 12 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye Saati ile 19.30’da başlayacak ve naklen BEİN Sports ekranlarından yayınlanacak. Ev sahibi Brighton’dan Baldock’un sakatlığı nedeniyle oynaması beklenmiyor. Konuk Manchester City’de ise İlkay Gündoğan ile Benjamin Mendy sakat isimler.

[adrotate banner=”16″]

Başakşehir – Bursaspor Oranlar

Brighton 11.00 Beraberelik 5.60 Manchester City 1.35 HEMEN BAHİS YAP 1XBETBrighton 8.00 Beraberelik 4.30 Manchester City 1.20HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Brighton Cephesi

Ev sahibi Brighton Premier Lig’e bu yıl çıktı. Henüz bu düzeyde bir maç oynamadılar. Açılış maçında Manchester City ile karşı karşıya gelecekler. Pek çok tranfer yaptılar Premier Lig için. Bu yıl ligde tutunmayı hedefliyorlar. West Brom’dan Isaiah Brown, Chelsea’den Izzy Brown, Bodo Glimt takımından Mathias Normann, Almanya’dan Ingolstadt’dan Markus Suttner ve Plzen’den Ales Mateju önemli transferleri. Lige yoğun bir hazırlık dönemi ile hazırlandılar.6 hazırlık maçı yaptılar. Sadece 1 mağlubiyetleri var. O da 2-3 skor ile Atletico Madrid karşısında. Gol yollarında sorun yaşamıyorlar. Ancak defansif açıdan tam anlamıyla iyi olduklarını söyleyemeyiz. Bu maçta sahalarında gol atabileceklerini düşünüyorum. Yine de maçı Manchester City kazanacaktır.

canli mac izle

Manchester City Cephesi

Manchester City bu sezon da şampiyonluk parolası ile yola koyuldu. Birkaç transfer yaptılar. Tottenham’dan Kyle Walker, Real Madrid’den Danilo ve Monaco’dan Benhamin Mendy bazı rransferleri. Hazırlık döneminde üst düzey maçlar yaptılar. Manchester United’a 2-0 yenildiler. Real Madrid’i 4-1 yendiler. Tottenham ve West Ham’ı 3-0 yendiler. Lige tamamen hazırlar ve ofansif hatları çok formda. Rahatlıkla maçı üste taşıyacaklardır.

Brighton – Manchester City Maç Tahmini

Manchester City kazanır Oran: 1.35 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Brighton – Manchester City Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.65 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP


iddaasahadan betboo

SaveSave

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox