';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Young Boys – Cska Moskova Maç Yorumu

15.08.2017  / Young Boys – Cska Moskova Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Şampiyonlar ligi Ön elemeler

Young Boys – Cska Moskova Maç Tahmini

Young Boys – Cska Moskova Maç Yorumu

Şampiyonlar ligi ön elemelerde artık sona gelindi ve turu geçen takım Şampiyonlar ligine katılmaya hak kazanacak. İsviçre temsilcisi Young Boys evinde Rusya temsilcisi Cska Moskova ile karşılaşacak. Saat 21.45’te başlayacak maç Stade de Suisse Stadı’nda oynanacaktır.

[adrotate banner=”16″]

Young Boys – Cska Moskova Oranlar

Young Boys 2.55 Beraberlik 3.20 Cska Moskova 2.75 HEMEN BAHİS YAP 1XBETYoung Boys — Beraberlik — Cska Moskova — HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Young Boys Cephesi

Young Boys buraya gelirken sadece bir eleme turu oynadılar. Fakat büyük bir sürpriz yaptılar ve Dinamo Kiev’i geçmeyi başardılar.  İlk maçı deplasmanda 3-1 kaybetmelerine rağmen iç sahada 2-0 gibi bir galibiyet aldılar ve turu geçmeyi başardılar. Aslında kadro kaliteleri çok iyi durumda değil fakat sezona iyi bir giriş yaptılar önce iç sahada Basel karşısında galibiyet aldılar daha sonra arka arkaya 2 galibiyet daha geldi. Fakat ligde en son kötü bir mağlubiyet aldılar.

canli mac izle

Cska Moskova Cephesi

Rusya Temsilcisi Cska Moskova buraya eleme oynamadan geldi.  Cska Moskova lige iyi bir giriş yaptı özellikle son maçta Moskova karşısında iyi bir galibiyet aldı. Fakat yine de tam olarak güven vermiyorlar ve ligde şuanda dördüncü sırada bulunuyorlar. Ligde özellikle savunmada sorunlar yaşıyorlar. Cska Moskova kadro kalitesi olarak fena durumda değil özellikle Dzagoev, Akinfeev  ve Vitinho dikkat çeken isimlerdendir.

Young Boys – Cska Moskova Maç Tahmini

Young Boys kaybetmez Oran: 1.36 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Young Boys lige iyi bir giriş yaptı ve iyi sonuçlar aldılar. Bunun haricinde Dinamo kievi geçmeleri çok önemliydi  Cska Moskova ise özellikle savunmada güven vermiyor ve kadro kaliteleri de çok aşırı derecede güven vermiyor. Bu maçta ben ev sahibinin kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Young Boys yenilmez. 

Young Boys – Cska Moskova Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.89 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

Cska Moskova savunmasında sorunlar var ve rahat gol yiyorlar. Young Boys gibi hızlı ve iç sahada golü düşünen bir takım karşısında da gol yiyeceklerini düşünüyorum. Aslında Cska Moskova hücumda boş takım değil gol bulabilecek bir takım ve bu maçta ilk hedefleri gol atmak olacaktır. Bu yüzden ben bu maçta en az 3 gol olacağını düşünüyorum.


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox