';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Rennes – Lyon Maç Yorumu

11.08.2017  / Rennes – Lyon Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Fransa Lig 1

Rennes - Lyon iddaa tahmin

Rennes – Lyon Maç Yorumu

Fransa 1. Ligi geçtiğimiz hafta başladı. Bu hafta 2. Hafta karşılaşmaları oynanacak. Uzun süredir hasret kaldığımız futbola bu haftasonu doyacağız. 2. Haftada Rennes Roazhon Park’da ligin güçlü ekiplerinden Lyon’u ağırlayacak. Ev sahibi takımda Prcic sakat.

[adrotate banner=”16″]

Rennes – Lyon Oranlar

Rennes 4.05 Beraberelik 3.75 Lyon 2.00 HEMEN BAHİS YAP 1XBETRennes 3.20 Beraberelik 3.00 Lyon 1.80 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Rennes Cephesi

Rennes lig öncesinde ortalama bir hazırlık dönemi geçirdi. Oynadıkları 4 hazırlık maçından 2’sini kazandılar, 2’sini kaybettiler. Ligin ilk haftasında ise Troyes deplasmanından 1-1 berabere ayrıldılar. Maça hakim olan taraf onlardı. %64 topla oynama yüzdesine sahiplerdi. Toplam 16 şut çektiler. Oyunun geneline hakim olmalarına ve pek çok pozisyon yakalamalarına rağmen maç berabere sonuçlandı. Bu maçta da gol atacak kapasiteye sahipler ve kendi sahalarında Lyon karşısında gol bulacaklardır. Oynadıkları son 10 maçın 7’sinde gol attılar. 6’sında karşılıklı goller izledik. Bu 10 maçtan 4’ü 2.5 üstü tamamlandı.

canli mac izle

Lyon Cephesi

Lyon yoğun bir hazırlık dönemi geçirdi. Toplam 5 maç yaptılar. Sadece 1 kez kaybettiler Inter karşısında. Ajax Celtic Inter gibi takımlarla karşılaştılar. Ligin ilk haftasında kendi sahalarında adeta şov yaptılar. Tam 4-0 galip geldiler Strasbourg karşısında. Maçın çok net favorisi onlardı zaten. Diaz ve Fekir 2’şer gol attı. Neredeyse tek kale oynadıklarını söyleyebiliriz. 2 takım arasında oynanan son 5 maçta Lyon 2 kez galip gelirken maçlardan 2’si berabere bitti. Geçtiğimiz yıl bu sahada oynanan maç 1-1 beraberelikle sonuçlanmıştı. Ben bu maçta her 2 takımın da gol atacağını ama 90 dakika sonunda daha kaliteli ve tecrübeli taraf olan Lyon’un galip geleceğini düşünüyorum. Oran da çok çok yüksek. Gönül rahatlığı ile değerlendirilmeli.

Rennes – Lyon Maç Tahmini

Lyon kazanır Oran: 2.00 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Rennes – Lyon Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.75 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Bayern Münih Bayer Leverkusen Özet

Bayern Münih 1 – 1 Bayer Leverkusen Özet

Almanya Ligi Maçları Özetleri ► 28.9.2024 Bayern Münih Bayer Leverkusen Özet İzle Bayern Münih Bayer …

Ozetbox