';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Galatasaray – Kayserispor Maç Yorumu

14.08.2017  / Galatasaray – Kayserispor Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Türkiye Spor Toto Süper Lig

Galatasaray - Kayserispor

Galatasaray – Kayserispor Maç Yorumu

Türkiye Spor Toto Süper Lig’inde yeni sezon başlıyor. Ligin ilk haftasının son maçında 14 Ağustos Pazartesi akşamı yepyeni transferler ile sıfırdan bir kadro kuran Galatasaray sahasında Kayserispor’u ağırlayacak. Mücadele saat 21.45’de Türk Telekom Arena’da başlayacak. Canlı olarak BEİN Sports ekranlarından yayınlanacak.

[adrotate banner=”16″]

Galatasaray – Kayserispor Oranlar

Galatasaray 1.60 Beraberelik 4.10 Kayserispor 5.40 HEMEN BAHİS YAP 1XBETGalatasaray 1.35 Beraberelik 3.40 Kayserispor 6.00 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Galatasaray Cephesi

Galatasaray bu sezon sıfırdan bir kadro kurdu. Takımda Türk yok. Tamamiyle yabancı oyunculardan kurulu bir ilk 11 izleyeceğiz. Çok iyi transferler yaptılar. Maicon, Belhanda, Gomis… Feghouili transferi kısa zamanda bitecek. Kadro çok çok iyi. Ama yönetim konusunda problemler var. Taraftar ne yönetimi ne de teknik adamı istiyor ve haklılar da. Galatasaray gerçekten çok kötü yönetiliyor. Harcanan paralar ve yapılan hamleler gerçekten anlamsız. Bu sene şampiyonluk hedefiyle çıkıyorlar. Ama Tudor ile bu iş zor. Hazırlık dönemleri çok yoğun ve çok başarılıydı. Ama işin komik tarafı Östersunds’a elendiler UEFA’da. Bu maçta sahalarında galibiyetle başlamak çok çok önemli. Takım bunu yapacak kapasitede. Taraftarın desteği de açılış haftasında yoğun olacaktır maçın Pazartesi geç saatte oynanacak olmasına rağmen.

canli mac izle

Kayserispor Cephesi

Kayserispor sezon öncesinde 4 hazırlık maçı yaptı. Bu 4 maçta 1 galibiyet 2 beraberelik ve 1 mağlubiyet aldılar. İlk maçlarında Brno’ya 1-2 kaybettiler. Sonrasında Udinese ile 2-2 berabere kaldılar. Ardından Hannover’i 4-2 yenip Al-Duhail ile 1-1 berabere kaldılar. Gol ortalamaları yüksek maçlar çıkarıyorlar. 2 takım arasında geçen sezon oynanan her 2 maçta da karşılıklı goller çıktı ve Galatasaray kazanamadı. Bu maçta Galatasaray’ın bir önceki sezon yaptığı hatayı yapmasını beklemiyorum.

Galatasaray – Kayserispor Maç Tahmini

Galatasaray Kazanır Oran: 1.60 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Galatasaray – Kayserispor Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.55 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP


iddaasahadan betboo

SaveSave

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox