';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Dijon – Monaco Maç Yorumu

13.08.2017  / Dijon Monaco Maç Tahmini / Saat: 18.00 / Fransa Lig 1

Dijon - Monaco Maç Tahmini

Dijon – Monaco Maç Yorumu

Fransa 1. Lig’in 2.haftasında Dijon sahası Stade Gaston Gerard’da ligin güçlü ekiplerinden Monaco’yu ağırlayacak. Karşılaşma 13 Ağustos Pazar akşamı Türkiye Saati ile 18.00’da başlayacak.

[adrotate banner=”16″]

Dijon – Monaco Oranlar

Dijon 6.65 Beraberelik 4.35 Monaco 1.60 HEMEN BAHİS YAP 1XBETDijon 1.40 Beraberelik 3.50 Monaco 5.00 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Dijon Cephesi

Ev sahibi Dijon yoğun bir hazırlık dönemi geçirdi. Ancak hazırlık döneminde aldıkları sonuçlar pek iyi değildi. 6 Hazırlık maçı yaptılar bu 6 maçta sadece 2 kez galip gelebildiler. 6 gol atıp kalelerinde 10 gol gördüler. Ligini ilk haftasında Marsilya deplasmanına gittiler. Buradan 3-0’lık kötü bir sonuçla döndüler. İlk yarısı 0-0 biten maçta Marsilya 2.yarıda 3 gol buldu. Maçın favorisi Marsilya maç boyunca adeta tek kale oynadı. Dijon’un sadece 1 isabetli şutu var. Ben bu maçta da Dijon’un Monaco’yu durdurabileceğini düşünmüyorum. Monaco rahat bir galibiyet alacaktır. 2 takım arasnda oynanan son 5 maçta Monaco 3 kez galip gelirken maçlardan 2’si 1-1 berabere bitti.

canli mac izle

Monaco Cephesi

Monaco muhteşem bir hazırlık dönemi geçirdi. Oynadıkları 6 hazırlık maçında sadece 1 kez kaybettiler. Ardından oynadıkları Süper Kupa maçında Paris St. Germain’e 1-2 kaybettiler. Gayet iyi oynadıkları bir maçtı. 30.dakikada öne geçmelerine rağmen 2. Yarıda yedikleri 2 gol ile kaybettiler. Ligin ilk haftasında ise sahalarında gol düellosu şeklinde geçen maçta Toulouse’yi 3-2 yendiler. Golleri Jemerson, Falcao ve Glik attı. Oyuncular oldukça formda. Bu maç deplasmanda olmasına rağmen Monaco galip gelecektir. Dijon’un sürpriz yapmasını beklemiyorum. Sadece Dijon’un bulacağı gol maçı 2.5 üste taşıyacaktır. Temsilcimiz Fenerbahçe de Monaco ile hazırlık maçı yapmıştı ve bu maç 1-1 sonuçlanmıştı. Bu maç vasıtasıyla Monaco’nun hazırlık dönemini de takip etme fırsatı bulduk ve Dijon’a göre hem çok daha hazır hem de çok daha kaliteliler.

Dijon – Monaco Maç Tahmini

Monaco Kazanır Oran: 1.60 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Dijon – Monaco Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.65 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Eyüpspor Gaziantep Özet

Eyüpspor 3 – 2 Gaziantep Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Eyüpspor Gaziantep Özet İzle Eyüpspor Gaziantep Özet Eyüpspor Gaziantep …

Ozetbox