Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Guingamp – PSG Maç Yorumu

11.08.2017  / Başakşehir – Bursaspor Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Türkiye Spor Toto Süper Lig

Guingamp – PSG Maç Tahmini

Guingamp – PSG Maç Yorumu

Fransa 1. Lig’in 2.haftasında ilk hafta galibiyet alan 2 takım karşı karşıya gelecek. Ev sahibi Guingamp sahası Stade du Roudourou’da şampiyonluğun en büyük adayı olan Paris St Germain’i konuk edecek. Paris St. Germain bu yıl flaş bir takım. Ev sahibinde Tabanou sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Konuk PSG’de ise adı Fenerbahçe ile sık sık anılan Ben Arfa’nın sakatlığı nedeniyle forma giymesi beklenmiyor.

[adrotate banner=”16″]

Guingamp – PSG Oranlar

Guingamp 11.50 Beraberelik 6.00 Paris St Germain 1.30 HEMEN BAHİS YAP 1XBETGuingamp 9.00 Beraberelik 4.75 Paris St Germain 1.15HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Guingamp Cephesi

Guingamp sezon öncesi yoğun bir hazırlık dönemi geçirdi. Oynadıkları 5 hazırlık maçında 2 galibiyet 3 mağlubiyet aldılar. Fransa ligine ise deplasmanda kazanarak başladılar. Onlar için iyi bir başlangıç oldu. Deplasmanda Metz’i 1-3 yendiler. Dakika 14’te gol yemelerine rağmen Briand, Diallo ve Blas’ın golleri ile maçı kazanmayı başardılar. Şimdi kendi sahalarında ligin en büyük şampiyonluk adayını ağırlayacaklar. Puan almaları çok çok zor. Paris St. Germain deplasmanda da olsa henüz ligin başından fire vermeyecektir. 2 takım arasında oynanan son 5 maçtan 4’ünü PSG kazanmayı başardı. Bu 5 maçta PSG 17 gol atıp sadece 2 gol yedi. Maçlardan 4’ü 2.5 Üstü tamamlandı.

canli mac izle

PSG Cephesi

PSG hazırlık döneminde büyük takımlar ile maçlar yaptı. İlk olarak Tottenham ile oynadılar ve 2-4 kaybettiler. Sonrasında Juvengus’a 2-3 yenildiler. Roma ile 1-1 berabere kaldılar. Monaco ile yaptıkları Süper Kupa maçını 1-2 kazanarak Süper Kupa’yı müzelerine götürmeyi başardılar ve sezona kupa ile başlamış oldular. Ligde ise sahalarında Amiens’i 2-0 yendiler. Adeta tek kale oynadıkları maçta gollar Cavani ve Pastore’den geldi. Çok daha büyük fark açabilirlerdi de. PSG cephesindeki en büyük gelişme ise Neymar. Neymar’ın 222 Milyon Euroluk sözleşme fesih bedelini ödeyerek Barcelona’dan ayırdılar. Bu sezon Neymar PSG formasıyla mücadele edecek.

Guingamp – PSG Maç Tahmini

Paris St Germain Kazanır Oran: 1.30 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Guingamp – PSG Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.65 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Eyüpspor Gaziantep Özet

Eyüpspor 3 – 2 Gaziantep Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Eyüpspor Gaziantep Özet İzle Eyüpspor Gaziantep Özet Eyüpspor Gaziantep …

Ozetbox