';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Arsenal – Leicester Maç Yorumu

11.08.2017  / Arsenal – Leicester Maç Tahmini / Saat: 21.45 / İngiltere Premier Lig

Arsenal – Leicester maç tahmin

Arsenal – Leicester Maç Yorumu

Futbolun zirvesi, İngiltere Premier lig sonunda başlıyor. İngiltere’de 2017-2018 sezonu bu hafta sonu başlayacak. Ligin ilk haftasında açılış maçında Arsenal Emirates’de 2 yıl öncenin sürpriz şampiyonu Leicester’ı ağırlayacak. Maç öncesinde Arsenal’da çok kritik eksikler var. Fransız asıllı Coguelin ve Koscielny, Brezilyalı Gabriel, Alman Mesut Özil ve Mertesacker ile Şilili Sanchez forma giyemeyecek. Leicester cephesinde de Alman Huth sakat.

[adrotate banner=”16″]

Arsenal – Leicester Oranlar

Arsenal 1.50 Beraberelik 4.80 Leicester 7.50 HEMEN BAHİS YAP 1XBETArsenal 1.30 Beraberelik 3.75 Leicester 6.25 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Arsenal Cephesi

Arsenal bu sezona her zamanki gibi mükemmel hazırlandı. Bomba gibiler. Onları muhteşem bir sezon bekliyor diyebiliriz. Çok iyi hazırlık dönemi geçirdiler. Son 10 maçlarında 8 galibiyet ve 2 mağlubiyetleri var. Hazırlık maçlarını üst düzey takımlar ile yaptılar. Bayern Münih, Benfica. Chelsea, Sevilla vs.  FA Cup’ta Chelsea ile karşılaştılar. Eksikleri olmasına rağmen 1-1 berabere kaldıkları maçı penaltılarda kazanarak kupayı müzelerine götürdüler. Yeni sezona çok hazırlar. Ve ilk maçı sahalarında net bir şekilde kazanacaklar. 2 takım bu sahada 9 kez karşı karşıya geldi. Maçlardan 8’ini Arsenal kazandı 1’i ise 0-0 bitti. Arsenal son 2 sezonda Leicester karşısında 3 galibiyet 1 bearaberelik aldı.

canli mac izle

Leicester Cephesi

Leicester sürpriz şampiyonluğunun ardından adeta söndü. Geçtiğimiz sezon çok kötülerdi. Hazırlık döneminde de iyi değillerdi. Oynadıkları 7 maçtan sadece 2’sini kazanabildiler. Geçtiğimiz yıl teknik direktör değişikliğinin ardından biraz yükselişe geçtilerse de son haftalarda yine kötülerdi Tottenham’a kendi sahalarında 1-6 kaybettiler. Şampiyonlar Ligi’nde ise baya yol almışlardı. Çeyrek Final’de Atletico Madrid’e elenmişlerdi. Bu sezon geçen seneye nazaran daha iyi bir performans bekliyorum ben onlardan. Ama yine de açılış maçında Arsenal’i deplasmanda yenemezler.

Arsenal – Leicester Maç Tahmini

Arsenal Kazanır Oran: 1.50 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Arsenal – Leicester Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.55 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP


iddaasahadan betboo

SaveSave

Bakmadan Geçme

Toulouse Lyon Özet

Toulouse 1 – 2 Lyon Özet

Fransa Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Toulouse Lyon Özet İzle Toulouse Lyon Özet Toulouse Lyon …

Ozetbox