';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Alanyaspor – Kasımpaşa Maç Yorumu

12.08.2017  / Alanyaspor – Kasımpaşa Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Türkiye Spor Toto Süper Lig

Alanyaspor - Kasımpaşa Maç Tahmini

Alanyaspor – Kasımpaşa Maç Yorumu

Süper Lig bu hafta sonu başlıyor. 2017-2018 sezonunun açılış maçında Alanyaspor sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Alanyaspor geçtiğimiz sezon ligde kalmayı başarmıştı. Bu sezon da hedefleri yine lige tutunmak olacaktır. Konuk takım Kasımpaşa’da Fransız futbolcu Koita sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Müsabaka 12 Ağustos akşamı saat 21.45’te Alanya’da oynanacak. Karşılaşma BEİN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

[adrotate banner=”16″]

Alanyaspor – Kasımpaşa Oranlar

Alanyaspor 2.20 Beraberelik 3.65 Kasımpaşa 3.30 HEMEN BAHİS YAP 1XBETAlanyaspor 2.00 Beraberelik 3.10 Kasımpaşa 3.65HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Alanyaspor Cephesi

Alanyaspor çok iyi bir sezon geçirmedi. Daha doğrusu çok dengesizlerdi. Galibiyet serileri ve mağlubiyet serileri yakaladılar. Bir türlü istikrar sağlayamadılar. Bu sezon için umutlular. Takımın gol potansiyeli çok yüksek. Geçtiğimiz sezon oynadıkları son 12 maçtan 8’inde karşılıklı goller çıktı. Bu 12 maçtan 10’u 2.5 üst tamamlandı. Alanyaspor hem çok gol atabiliyor hem de çok gol yiyiyor. Bu 12 maçta toplamda 51 gol çıkmıştı. Maç başına gol ortalaması 4’ün üzerinde. Çok ciddi bir rakam. Hazırlık döneminde de benzer bir istatistik gördük. Oynadıkları 3 hazırlık maçı da 2.5 üstü tamamlanırken toplamda 12 gol çıktı. Yani maç başına ortalama 4 gol. Ben açılış maçında Alanya’dan yine bol gollü bir performans bekliyorum. Rakip Kasımpaşa böyle bir sonuca uygun.

canli mac izle

Kasımpaşa Cephesi

Kasımpaşa da Alanyaspor gibi golcü bir takım. Onların da istatistikleri çok yüksek. Son hazırlık maçında İstanbulspor’u 3-1 yenene kadar 6 maçlık bir mağlubiyet serileri vardı. Ama takımın potansiyeli çok daha iyi sonuçları hakkediyor. Oynadıkları son 10 maçtan 7’si 2.5 üst tamamlandı. Bu 10 maçta toplamda 36 gol çıktı. Maç başına ortalama 3.6 gol. 2 takım ilk kez geçtiğimiz sezon karşı karşıya gelmişti. Kasımpaşa sahasında 2-1 kazanmıştı. Alanyaspor’un sahasındaki maçı ise Alanyaspor 3-1 kazanmıştı.

Alanyaspor – Kasımpaşa Maç Tahmini

İki Takım da Gol Atar Oran: 1.60 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Alanyaspor – Kasımpaşa Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.75 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP


iddaasahadan betboo

SaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSave

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox