';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Hoffenheim – Liverpool Maç Yorumu

15.08.2017  / Hoffenheim – Liverpool Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Şampiyonlar ligi Ön elemeler

Hoffenheim - Liverpool Maç Tahmini

Hoffenheim – Liverpool Maç Yorumu

Şampiyonlar ligi ön elemelerde artık sona gelindi ve turu geçen takım Şampiyonlar ligine katılmaya hak kazanacak. Alman temsilcisi Hoffenheim İç sahada İngiliz temsilcisi Liverpool’u konuk edecek. Saat 21.45’te başlayacak maça Wirsol Rhein Arena Stadı’nda oynanacaktır.

[adrotate banner=”16″]

Hoffenheim – Liverpool Oranlar

Hoffenheim 3.00 Beraberlik 3.20 Liverpool 2.38 HEMEN BAHİS YAP 1XBETHoffenheim — Beraberlik — Liverpool —HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Hoffenheim Cephesi

Alman temsilcisi Hoffenheim buraya direk geldi ve öne eleme oynamadı.  Hoffenheim oynadığı hazırlık maçlarında iyi işler yaptılar. Zaten kadroları iyi duruyor ve hücumda çok etkili bir takım konumundalar. Hoffenheim’da  Gnabry, Szalai ve geçen sezonu çok iyi geçiren Kerem Demiray göze çarpan isimlerdir. Hoffenhem hafta sonu Almanya kupasında rahat bir maç oynadı ve güçsüz rakibini 1-0 ile rahat geçti.

canli mac izle

Liverpool Cephesi

Liverpool’da Klopp’un gelişi ile birlikte takım daha fazla dikine oynayan ve golü düşünen bir takım haline geldi. Geçen sene o keyif veren futbolu oynayan takım bu senede kaldığı yerden devam edecek gibi duruyor. Hafta sonu geriden gelip öne geçmişlerdi fakat son dakikalarda yedikleri gol ile 1 puana razı oldular. Fakat çok iyi futbol oynadılar ve çok rahat pozisyon buldular.

Hoffenheim – Liverpool Maç Tahmini

Liverpool kaybetmez Oran: 1.36 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Bu maçta aslında maç sonucu olarak ne olacağını tam olarak kestirmek zor duruyor. Hoffenheim güçlü bir takım ve iç sahada olması sebebiyle ilk hedefleri bence kazanmak olacaktır. Liverpool ise artık şampiyonlar ligine katılmak istiyor bu yüzden sonuna kadar mücadele edecektir. Ben bu maçta Liverpool’un en azından 1 puan alacağını düşünüyorum.

Hoffenheim – Liverpool Gol Tahmini

Her iki takımda gol atar Oran: 1.60 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

Bu maç Eleme maçları içinde en keyifli maç olabilir. İki takımda kazanmak için ve golü bulmak için mücadele edecektir. İki takımında hücumda iyi oyuncuları var. Liverpool deplasmanda gol bulabilecek bir takım hızlı ve dikine oynuyorlar. Bu yüzden bu maçta iki takımda gol atar tercihi çok iyi duruyor.


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox