';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Başakşehir – Sevilla Maç Yorumu

16.08.2017  / Başakşehir – Sevilla Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Şampiyonlar ligi Ön elemeler

Başakşehir - Sevilla Maç Tahmini

Başakşehir – Sevilla Maç Yorumu

Şampiyonlar liginde bu sezon grup aşamasında iki takımla yer almak istiyoruz. Geçen yıl ligi ikinci sırada tamamlayan ekibimiz Başakşehir play-off turunda güçlü İspanyol ekibi Sevilla ile ilk maçta karşı karşıya geliyor. Mücadele Çarşamba günü Fatih Terim Stadı’nda  saat 21.45’te oynanacak.

[adrotate banner=”16″]

Başakşehir – Sevilla Oranlar

Başakşehir 3.30 Beraberlik 3.20 Sevilla 2.35 HEMEN BAHİS YAP 1XBETBaşakşehir 2.90 Beraberlik 2.90 Sevilla 1.95 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Başakşehir Cephesi

Başakşehir takımının geçen yıl ki başarısının üstüne bu sezon ligde nasıl bir performans göstereceği en çok merak edilen konulan başında geliyor. Kadrolarını korudular ve eksik bölgelere önemli transferler gerçekleştirdiler. Abdullah Avcı’nın takımını ilk sınavını şampiyonlar ligi ön eleme turunda başarı ile verdi. Takım Club Brugge serisinde başarılı bir sınav verdi. Deplasmanda beraber kaldıkları rakiplerini rövanş maçında mağlup ederek önemli bir başarıya imza attılar ve grup aşamasından önceki son aşama olan play-off turuna kaldılar. Bu turda çekilebilecek en zor kuralardan birini çektik. 

canli mac izle

Sevilla Cephesi

İspanyol ekibi geçen sezon hem ligde hem şampiyonlar liginde başarılı sayılabilecek bir performans gösterdi. Ligi Atletico Madrid’in ardından 4.sırada tamamladılar ve şampiyonlar ligi için ön eleme oynamak zorundalar. Geçen yıl grup aşamasından çıkmayı başarmışlardı. İspanyol ekibi Avrupa’da çok başarılı bir performansa sahip… Özellikle Avrupa liginin en başarılı takımları arasında geliyorlar. Bu sezon geçen şampiyonlar liginde yakaladıkları başarıyı bir üste taşımak istiyorlar.

Başakşehir – Sevilla Maç Tahmini

Sevilla kazanır Oran: 2.35 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Temsilcimiz Başakşehir önemli bir takım kurmuş olsa da bu turda çekebileceği en zor kurayı çekti ve bir üst tur için şansları zor görünüyor. Sevilla bu turda çekilebilecek en zor üç takımdan biriydi. İlk maçta özellikle gol yememek çok önemli fakat maalesef ekibimizin en zayıf noktası savunma hattı olarak görünüyor. Tek avantajımız ise Sevilla’ya göre az da olsa daha önce sezonu açmış olmamız ve kondisyon olarak avantajlı olmamız görünüyor. Buna rağmen Sevilla’nın ilk maçtan sahadan galip ayrılmasını bekliyorum. Sevilla kazanır.

Başakşehir – Sevilla Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.97 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

Turu geçebilmek adına önemli olan bu maçta gol yememek olarak gözüküyor fakat savunma hattındaki kırılgan yapımız ile oldukça zor görünüyor. Başakşehir ileri uçta oldukça etkili oyunculara sahip ve gol bulmakta sıkıntı çekmeyeceğiz diye düşünüyorum. Sevilla’nın da karşılık vermesi ile en az 3 gol izleriz.


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox