';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Hapoel Beer Sheva – Maribor Maç Yorumu

16.08.2017  / Hapoel Beer Sheva – Maribor Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Şampiyonlar ligi Ön elemeler

Hapoel Beer Sheva - Maribor Maç Tahmini

Hapoel Beer Sheva – Maribor Yorumu

Şampiyonlar liginde eleme heyecanı devam ediyor. Grup aşamasından önceki son eleme turunda İsrail ekibi Hapoel Slovak temsilcisi Maribor ile karşı karşıya geliyor. Mücadele Çarşamba günü saat 21.45’ta oynanacak.

[adrotate banner=”16″]

Hapoel Beer Sheva – Maribor Oranlar

Hapoel Beer Sheva 1.67 Beraberlik 3.60 Maribor 6.00 HEMEN BAHİS YAP 1XBETHapoel Beer Sheva 1.45 Beraberlik 3.40 Maribor 4.60 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Hapoel Beer Sheva Cephesi

İsrail ekibini geçen yıl temsilcimiz Beşiktaş ile oynadığı Avrupa ligi eşleşmesi sayesinde yakından tanıma fırsatı bulmuştuk. Hapoel gibi İsrail takımları son yıllarda adlarından sıkça söz ettirmeye başladılar. Özellikle iç sahada coşkulu seyircileri önünde önemli başarılar elde ediyorlar. Şampiyonlar ligine ikinci ön eleme turunda başladılar. İlk olarak Macar takımı Honved’i içerde ve dışarda mağlup ettiler. Bir sonraki turda ise Bulgar ekibi Ludogorets’i iç sahada gol yemeden aldıkları galibiyet sayesinde geçerek bu tura geldiler. Mücadele öncesinde takımda eksik oyuncu bulunmuyor.

canli mac izle

Maribor Cephesi

Slovakya futbolunun son yıllarda ismini en çok duyduğumuz takımı olan Maribor yeniden şampiyonlar ligi gruplarında yer almaya çok yaklaştı. İkinci ön eleme turundan itibaren mücadele etmeye başladıkları bu kupada nispeten kolay kuralar çektiklerini söyleyebiliriz. Önce Zirinjski ile eşleşmişlerdi. Bir sonraki turda ise İzlanda temsilcisi Harnarfjordur engelini aşmayı başarıp Hapoel’in rakibi oldular. Bu mücadeleye tam kadro olarak çıkacaklar.

Hapoel Beer Sheva – Maribor Maç Tahmini

Hapoel kazanır Oran: 1.67 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Hapoel içerde coşkulu seyircisinin önünde çok iyi bir oyun sergiliyor. Skora gitmekte zorluk çekmiyorlar. Bu maçta rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor almak istiyorlar. Maribor ise turu ikinci maça taşımak istiyor. Hapoel’in rövanş maçı öncesi kazanarak avantajlı bir skorla sahadan ayrılacağını düşünüyorum. Hapoel kazanır.

Hapoel Beer Sheva – Maribor Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 alt Oran: 1.65 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

İki takımında temkinli bir oyun başlangıcı planladığını düşünüyorum. Ev sahibi ekip gol bulmak için bastıracaktır fakat yiyecekler bir gol tur şanslarını oldukça düşürecektir. Bu yüzden temkinli bir oyun bekliyorum. Mücadele 3 gol çıkmasını zor görüyorum. Toplam gol sayısı 2.5 alt bahsi değerlendirilebilir.


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox