';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Club Brugge – AEK Maç Tahmini

17.08.2017  / Club Brugge – AEK Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Avrupa Ligi Ön elemeler

Club Brugge - AEK Maç Tahmini

Club Brugge – AEK Maç Tahmini

Avrupa ligi elemelerine şampiyonlar ligi elemelerinden gelen bir başka takım olan Club Brugge gruplara kalabilmek için Yunan ekibi AEK ile Perşembe günü turun ilk maçında mücadele edecek. Karşılaşma saat 21.45‘te oynanacak. 

[adrotate banner=”16″]

Club Brugge – AEK Oranlar

Club Brugge 1.83 Beraberlik 3.50 AEK 4.80HEMEN BAHİS YAP 1XBETClub Brugge 1.60 Beraberlik 3.20 AEK 3.60HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Club Brugge Cephesi

Belçika temsilcisi Club Brugge’u yaz aylarında yakından takip etme şansı bulduk. Temsilcimiz Başakşehir ile eşleşmelerinden dolayı bize yabancı olmayan bir takımlar. Başakşehir ile oynadıkları iki ön eleme maçında gördük ki skor bulmakta özellikle iç sahada sıkıntı çekmeyen bir takımlar fakat aynı şekilde çok rahat gol yiyen bir ekip izlenimi verdiler. Şampiyonlar liginden elendikten sonra Yunan ekibi AEK ile eşleştiler. İkinci maçta onları oldukça ateşli bir taraftar topluluğu bekliyor olacak. Bu yüzden bu maçta elde edecekleri avantaj onlar adına turu belirleyen faktör olacak. 

canli mac izle

AEK Cephesi

Yunan ekibi geçtiğimiz sezon Avrupa kupaları play-off grubunun lider tamamlayarak şampiyonlar liginde ön eleme oynamaya hak kazanmıştı. Kurada ise oldukça zorlu bir rakiple eşleştiler. Rus ekibi Cska Moskova’ya iki maçta da mağlup olmaktan kurtulamadılar ve şampiyonlar ligine erken veda ettiler. Bu turda da zor bir rakiple eşleştiklerini söyleyebiliriz fakat ilk maçtan avantajlı bir skorla dönmeleri halinde kendi seyircileri önünde tur için çok daha iddialı olan taraf olacaklardır. 

Club Brugge – AEK Maç Tahmini

AEK kaybetmez Oran: 1.98 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Club Brugge takımı maç içerisinde motivasyon olarak çok fazla iniş çıkışlar yaşayan bir takım görüntüsü çiziyor. Temsilcimiz Başakşehir ile oynadıkları eşleşmede bunu çok net olarak gördük. Yunan takımı iyi kapanan bir ekip ve ikinci maça avantajlı bir skor ile çıkmak için sonuna kadar aynı dirençle sahada olacaklardır. AEK’nın sahadan yenilmeden ayrılacağını düşünüyorum. AEK kaybetmez. 

Club Brugge – AEK Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 alt Oran: 1.64 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

Yunan ekibinin topun arkasında bekleyip hızlı ataklarla gol arayan ama önceliğini gol yememeye veren bir anlayışla sahada olacağını düşünüyorum. Bu oyunu sahaya yansıtabilecek bir kadroya da sahipler. Bu yüzden toplam gol sayısı 2.5 alt bahsi değerlendirilebilir. 


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox