';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Kasımpaşa – Beşiktaş Maç Tahmini

18.08.2017  / Kasımpaşa – Beşiktaş Maç Tahmini / Saat: 21.45/ Spor Toto Süper Lig

Kasımpaşa - Beşiktaş Maç Tahmini

Kasımpaşa – Beşiktaş Maç Tahmini

Süper ligde ikinci hafta heyecanı İstanbul derbisi ile devam ediyor. İlk haftanın kazanan iki takımı karşı karşıya geliyor. Cuma günü 21.45‘te başlayacak olan mücadelede Kasımpaşa sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. 

[adrotate banner=”16″]

Kasımpaşa – Beşiktaş Oranlar

Kasımpaşa 4.50 Beraberlik 3.75 Beşiktaş 1.82HEMEN BAHİS YAP 1XBETKasımpaşa 5.50 Beraberlik 3.60 Beşiktaş 1.35HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Kasımpaşa Cephesi

Kasımpaşa ligin ilk haftasında Alanyaspor deplasmanından üç puanla dönmeyi başardı. Karşılaşmanın ilk yarısında bulduğu gollerle galibiyete uzanan İstanbul ekibinin, kazanılan 3 puana rağmen özellikle savunma hattında yaşadığı sıkıntılar dikkat çekti. Hücum hattını ise neredeyse tamamen yeniledi. Murillo, Mensah ve Trezeguet Alanyaspor karşısında forma şansı buldu. Mücadelede sergiledikleri performanslarda gelecek adına umut vericiydi. Bu hafta ise son şampiyonu ağırlayacaklar. 

canli mac izle

Beşiktaş Cephesi

Süper ligin son şampiyonu geçen hafta kendi sahasında fakat seyircisi oynadığı mücadeleden galibiyetle ayrılarak sezona 3 puanla girmiş oldu. Kara kartal üç puana uzanmış olsa da ortaya konan futbol tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yarattı. Beşiktaş’ın Şenol Güneş yönetiminde oynadığı en kötü oyunlardan birini izledik. Takım sahada hem isteksiz hem de oldukça verimsizdi. İlk yarının son saniyelerinde gelen gol ve ikinci yarıda çok tartışılan penaltı pozisyonu kartala 3 puanı getirdi ama bu hafta için bu oyun yeterli olmayabilir. Geçen hafta Şenol Hoca’nın özellikle ikinci yarıda Soldado ve Lens şans vermemesi çok eleştirilmişti. Bu hafta da gelen haberlere göre bu ikili yedek olarak mücadeleye başlayacak. 

Kasımpaşa – Beşiktaş Maç Tahmini

Kasımpaşa kaybetmez Oran: 2.05 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Beşiktaş, Antalyaspor karşısında çok kötü bir oyun ortaya koymasına rağmen kazanmayı bildi. Antalyaspor’un da oldukça etkisiz olduğunu belirtelim. Kasımpaşa ise lige oldukça iyi girdi ve deplasmandan 3 puanla ayrıldı. İki takım arasında oynanan maçlarda Kasımpaşa’nın Beşiktaş’a ters gelen bir takım olduğunu görüyoruz. Kasımpaşa seyircisi önünde en azından sahadan puanla ayrılacaktır. Kasımpaşa kaybetmez. 

Kasımpaşa – Beşiktaş Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.57 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

Beşiktaş ilk maçta ileri uçta çok etkisizdi. Özellikle Babel ve Talisca sahada adeta yoktular. Bu durum siyah beyazlıların pozisyon bulmasına engel oldu. Formayı kaptırmamak için bu hafta daha iyi bir performans sergilemeleri gerekiyor. Kasımpaşa takımı ise ileri uçta etkili oyunculara sahip ve pozisyon üretmekte sıkıntı çekmiyorlar. İki takımın karşılıklı goller bulmasını ve en az 3 gol çıkmasını bekliyorum.  


iddaasahadan betboo

SaveSave

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox