';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Metz – Monaco Maç Tahmini

18.08.2017  / Metz – Monaco Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Fransa Ligue 1

Metz - Monaco Maç tahmini

Metz – Monaco Maç Tahmini

Ligue 1’de 3. hafta maçları başlıyor. Lige kötü bir giriş yapan Metz bu hafta da oldukça zorlu bir maça çıkıyor. Monaco ile Cuma günü 21.45‘te karşı karşıya gelecekler. 

[adrotate banner=”16″]

Metz – Monaco Oranlar

Metz 8.50 Beraberlik 4.70 Monaco 1.40HEMEN BAHİS YAP 1XBETMetz 8.00 Beraberlik 4.30 Monaco 1.20HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Metz Cephesi

Metz Fransa ligine en kötü giren takımlardan biri olarak görünüyor. İlk 2 haftada puanla tanışamadılar. Kendi sahalarında aldıkları Guingamp mağlubiyetinden sonra geçen hafta da Bordeaux deplasmanında kaybettiler. Kadro kalitesi olarak da ligin güçsüz takımları arasında yer alıyorlar. Bu hafta ise şampiyonluğun en büyük adaylarından biri ile karşılaşacaklar. Vincent Thill takımdaki tek eksik olarak bu mücadelede forma giyemeyecek. 

canli mac izle

Monaco Cephesi

Leonardo Jahim önderliğinde bir proje olarak gelişmeye devam eden Monaco bunun meyvelerini toplamaya başladı. Geçen sezon şampiyonlar liginde gelen yarı final başarısından sonra bu sezon hem ligde şampiyonluğu hem de Avrupa’da daha da ileri gitmeyi amaçlıyorlar. Tüm Avrupa’da göze hoş gelen futbol oynayan takımlar arasında başı çekiyorlar. Maçları seyir zevki açısından oldukça güzel geçiyor. Güçlü kadrolarını Tielemans, Diakhaby ve Kongolo ile takviye ettiler. Lige 2’de 2 ile başladılar. Bu hafta da maça ağır favori olarak çıkıyorlar. Badiashile kesin olarak forma giyemeyecek.

Metz – Monaco Maç Tahmini

Monaco kazanır Oran: 1.40 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Monaco kadro kalitesi olarak ligin bir kaç gömlek üstünde. Lige de oldukça etkili başladılar. Metz ise tam tersi bir başlangıç yaptı. Henüz puanla tanışamadılar. Monaco karşısında da puan almaları da sürpriz olacaktır. Falcao önderliğinde Monaco sahadan 3 puanla ayrılacaktır. Monaco kazanır. 

Metz – Monaco Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.45 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

Metz takımı geride kalan 2 haftada kalesinde 5 gol gördü. Savunmada önemli sıkıntı çektiklerini görüyoruz. Monaco ise dünya çapında hücum oyuncuları ile bu ligin en rahat pozisyon üretebilen takımlarının başında geliyor. Metz savunması karşısında da rahat pozisyon bulup skora gideceklerini düşünüyorum. Toplam gol sayısı 2.5 üst bahsi değerlendirilebilir. 


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Eyüpspor Gaziantep Özet

Eyüpspor 3 – 2 Gaziantep Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Eyüpspor Gaziantep Özet İzle Eyüpspor Gaziantep Özet Eyüpspor Gaziantep …

Ozetbox