';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Wolfsburg – Dortmund Maç Tahmini

19.08.2017  / Wolfsburg – Dortmund Maç Tahmini / Saat: 16.30 / İngiltere Premier Lig

Wolfsburg - Dortmund iddaa Tahmin

Wolfsburg – Dortmund Maç Tahmini

Bundesliga’da heyecan başlıyor. Geçen sezonu hayal kırıklığı ile kapatan Dortmund sezonu zorlu bir deplasmanda açıyor. Wolfsburg-Dortmund mücadelesi Cumartesi günü saat 16.30‘da oynanacak. 

[adrotate banner=”16″]

Wolfsburg – Dortmund Oranlar

Wolfsburg 4.00 Beraberlik 3.85 Dortmund 1.92HEMEN BAHİS YAP 1XBETWolfsburg 3.75 Beraberlik 3.50 Dortmund 1.55HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Wolfsburg Cephesi

Wolfsburg takımı geçen sezon ligi 16.sırada tamamladı ve ligde kalabilmek için play-out maçına çıktı. Braunschewig il oynadıkları iki maçı da kazanarak ligde kalmayı başardılar. Aynı senaryoyu bu sezon tekrar yaşamamak için takıma sezon başında önemli katkılar yaptılar. Bazı oyuncuları ile de yollarını ayırdılar. Ricardo Rodriguez ve Luiz Gustavo takımdan ayrılırken onları yerine Anthony Brook, Camacho ve Dimata’yı takıma kattılar. Sezonu zor bir maçla açıyorlar. Dortmund karşısında Brooks ve Freitas’ın oynaması beklenmiyor. 

canli mac izle

Dortmund Cephesi

Dortmund’ta Thomas Tuchel’in performansı beğenilmedi ve yerine Peter Bosz getirildi. Transfer döneminde özellikle savunma hattında hareketli bir yaz geçirdiler. Takımın stoper hattı tamamen yenilendi diyebiliriz. Sven Bender ve Mathias Ginter takımdan gönderilirken yerlerine Mahmoud Dahaoud ve Ömer Toprak transfer edildi. Ayrıca ileri uca Maximilian Philip takviyesi yapıldı. Barcelona’nın Aubemeyang ısrarı ise hala sürüyor fakat satmamakta kararlı görünüyorlar. Durm, Guerreiro, Rode ve Reus sezona açılışında olmayacakla. Gotze’nin durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. 

Wolfsburg – Dortmund Maç Tahmini

Wolfsburg kaybetmez.  Oran: 1.92 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Sezon’un açılışı maçı olması nedeniyle taraf bahsi tahmininde bulunmak kolay değil. Dortmund’un oynadığı bir kaç hazırlık maçını izleme fırsatı bulduk. Bu sezon geçen yılların aksine savunma güvenliğini biraz daha ön planda tutacaklar gibi görünüyor. Bu mücadelede ise ev sahibi olması nedeniyle Wolfsburg tarafında yer alacağım. Wolfsburg kaybetmez bahsi değerlendirilebilir. 

Wolfsburg – Dortmund Gol Tahmini

Toplam gol 3.5 alt Oran: 1.60 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

İleri uçta çok fazla sorun yaşamayan Dortmund takımı sezon başında özellikle savunma hattına yönelik transferler yaptı. Dortmund’un o alıştığımız sürekli hücumu düşünen oyunu bu sezon biraz dengelenebilir. Sezonun ilk maçında takımların tam olarak hazır olmaması faktörünü de göz önüne alarak toplam gol sayısı 3.5 alt bahsi alınabilir. 


iddaasahadan betboo

SaveSave

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox