';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Atalanta – Roma Maç Tahmini

20.08.2017  / Atalanta – Roma Maç Tahmini / Saat: 19.00 / İtalya Serie A

Atalanta - Roma iddaa Tahmin

Atalanta – Roma Maç Tahmini

Serie A heyecanı başlıyor. Pazar seansında geçen sezonu ikinci tamamlayan Roma, Atalanta deplasmanına konuk oluyor. Mücadele Pazar günü saat 19.00‘da başlayacak. 

[adrotate banner=”16″]

Atalanta – Roma Oranlar

Atalanta 3.20 Beraberlik 3.30 Roma 2.30HEMEN BAHİS YAP 1XBETAtalanta 3.00 Beraberlik 2.90 Roma 1.90HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Atalanta Cephesi

Gian Piero Gasperini yönetimindeki Atalanta geçen sezon müthiş bir performans ortaya koydu ve ligi 4. sırada tamamladı. Bu sezon hem Avrupa liginde mücadele edecekler hem de ligde aynı performansı göstermeye çalışacaklar. Bunun için alternatifi bol bir kadro oluşturmaya çalıştılar. Takımın en önemli hücum gücü Conti’yi ise Milan’a sattılar. Sezona zor bir maçla başlıyorlar. Geçen sezon iç sahada çok etkileyici bir performans göstermişlerdi. Bunu sürdürmek için Roma karşısına çıkacaklar. Bu zorlu mücadele öncesinde takımda eksik oyuncu bulunmuyor. 

canli mac izle

Roma Cephesi

Bu sezon Türk futbol severler için Roma başka bir gözle takip edilecek. Başakşehir’in genç oyuncusu Cengiz Ünder artık Roma forması giyecek. Cengiz’in yanısıra Karsdop, Perez ve Pellegrini gibi başka isimleri de takıma monte ettiler. En önemli değişiklik ise teknik direktörlük koltuğunda oldu. Geçen sezonun ardından Eusebio de Francesco ile anlaştılar ve bu sezon takımı o çalıştıracak. İlk maçlar her zaman zordur. Roma ise bunun üzerine birde oldukça zorlu bir deplasmanda ligi açacak. Yeni transferlerden Karsdop ve Pellegrini mücadelede forma giyemeyecek.  El Shawaaray ve Emerson’un durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. 

Atalanta – Roma Maç Tahmini

Atalanta kaybetmez Oran: 1.62 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Atalanta’nın geçen sezon ki performansını devam ettirmesini bekliyorum. Özellikle sezonun ilk yarısında başarılı sonuçlar alacaklarını düşünüyorum. İlerleyen haftalarda ise hem Avrupa ligi hem lig takıma ağır gelebilir. Roma ise hazırlık maçlarında iyi bir görüntü çizdi. Lejyonerimiz Cengiz de kendisine verilen şansları iyi değerlendirdi. Atalanta zor bir deplasman ve Roma’nın burada puan kaybı ile lige başlaması sürpriz olmayacaktır. Atalanta kaybetmez. 

Atalanta – Roma Gol Tahmini

İki takım da gol atar Oran: 1.73 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

Atalanta savunma güvenliğini ön planda tutan bir takım. Özellikle kendi sahalarında zor gol yiyorlar. Roma ise çok etkili bir hücum takımı olmasına rağmen sezon başı olması nedeniyle bu maçın kısır geçmesi muhtemel görünüyor. Toplam gol sayısı 3.5 alt bahsi değerlendirilebilir. 


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox