';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Fenerbahçe – Trabzonspor Maç Tahmini

20.08.2017  / Fenerbahçe – Trabzonspor Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe - Trabzonspor Maç tahmini

Fenerbahçe – Trabzonspor Maç Tahmini

Süper ligin ikinci haftası dev bir maça sahne oluyor. Sezona kötü bir başlangıç yapan Fenerbahçe çok kritik bir maça çıkıyor. Sahasında 50.yılına şampiyonluk provası ile giren Trabzonspor’u ağırlıyorlar. Bu dev mücadele Pazar günü saat 21.45‘te oynanacak. 

[adrotate banner=”16″]

Fenerbahçe – Trabzonspor Oranlar

Fenerbahçe 1.90 Beraberlik 3.40 Trabzonspor 4.30HEMEN BAHİS YAP 1XBETFenerbahçe 1.55 Beraberlik 3.40 Trabzonspor 3.80HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Fenerbahçe Cephesi

Aykut Kocaman’ın takımın başına gelmesinden sonra taraftarın önemli bir kısmı bu transferden pek memnun kalmadı. Sezona iyi bir giriş yaptılar. Yapılan trasnferlerde taraftarın heyecanını arttırdı ve soru işaretlerini azalttı. Ligin başlaması ile birlikte yeniden homurtular yükselmeye başladı. Önce Göztepe deplasmanında alınan beraberlik ve sonrasında Avrupa liginde Vardar deplasmanında alınan mağlubiyet eleştiri oklarını Aykut Kocaman’a ve başkan Aziz Yıldırım’a yöneltti. Taraftarın özellikle hedefinde olan bazı oyuncular da bulunuyor. Ozan Tufan, Hasan Ali Kaldırım ve Volkan Demirel bu süreçte en çok tepki toplayan oyuncular oldu. Bu hafta sahalarında çok kritik bir maça çıkacaklar. Trabzonspor ile aralarındaki geçmiş bu maça ayrı bir anlam zaten yüklerken bir de takımın bu durumda olması nedeniyle  alınacak kötü bir sonuç bu maçtan sonra Fenerbahçe’de önemli gelişmelere neden olabilir. Mehmet Ekici, Van Persie, Van der Wiel‘in hafif sakatlıkları bulunuyor. Kesin durumları maç saatinde belli olacak. 

canli mac izle

Trabzonspor Cephesi

Bordo mavililer transfer sezonunun hızlı takımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Son olarak eski oyuncuları Burak Yılmaz’ı takıma katarak hücum hattına önemli bir takviye yaptılar. Bu yıla özel önem veriyorlar. 50. yılda şampiyonluk parolası ile yola çıktılar. Bunun için takıma önemli isimler katıyorlar. Ligin ilk maçında Konyaspor karşısında oldukça tempolu bir oyun oynadılar. Maç iki tarafa da gitti geldi. Sonuç olarak Trabzonspor son dakikada bulduğu golle lige sahasında kazanarak başlamış oldu. Bu hafta uzun süredir kazanamadıkları Kadıköy deplasmanına çıkıyorlar. Sezon başında şanssız bir sakatlık geçiren Castillo bu müsabakada da sahada olamayacak. 

Fenerbahçe – Trabzonspor Maç Tahmini

Trabzonspor kaybetmez Oran: 1.74 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

İki takım arasında son yıllarda yaşanan malum bir gerilim var. Bu gerilimden zararlı çıkan tarafın alınan sonuçlara baktığımızda Trabzonspor olduğunu görmekte çok zorlanmıyoruz. Bordo mavililer Fenerbahçe ile içeride dışarıda oynadıkları maçlarda kötü bir performans sergiliyor. Özellikle Kadıköy’de en son galibiyetlerini alalı yıllar oldu. Tüm bu istatistiklere rağmen bu haftaki maçta Trabzonspor’un deplasmandan en azından yenilmeden ayrılacağını düşünüyorum. İlk hafta itibariyle oldukça pozitif bir takım izlenimi verdiler. Fenerbahçeli oyuncular ise farklı bir baskı altında bu maça çıkacaklar. Trabzonspor kaybetmez. 

Fenerbahçe – Trabzonspor Gol Tahmini

Toplam gol sayısı 2.5 üst Oran: 1.92 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

Fenerbahçe’nin ne kadar kolay gol yediğini geride kalan az sayıda maçta görme imkanı bulduk. Aykut Kocaman’ın oyun karakterinin oldukça zıttı bir durum ile takım karşı kaşıyayız. Önce savunma güvenliği diyen  oyun anlayışına sahip bir teknik direktör için bu durum oldukça can sıkıcı bir durum olsa gerek.  Trabzonspor savunması da benzer şekilde çok açıklar veriyor. İki takımın da ileri ucunda oldukça etkili oyuncular var. Karşılıklı goller bekliyorum. İki takım da gol atar.


iddaasahadan betboo

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox