';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Ostersunds – Paok Maç Tahmini

24.08.2017  / Ostersunds – Paok Maç Tahmini / Saat: 20.00 / Avrupa Ligi Elemeler

Ostersunds - Paok Maç Tahmini

Ostersunds – Paok Maç Tahmini

Avrupa liginde gruplara kalacak takımlar belli oluyor. Temsilcimiz Galatasaray’ı eleyerek büyük bir sürprize imza atan Ostersunds ilk maçta deplasmanda 3-1 yenildiği Paok’u sahasında rövanş için ağırlıyor. Mücadele Perşembe günü saat 20.00‘da oynanacak. 

[adrotate banner=”16″]

Ostersunds – Paok Oranlar

Östersunds 2.90 Beraberlik 3.20 Paok 2.65HEMEN BAHİS YAP 1XBETÖstersunds 2.50 Beraberlik 3.10 Paok 2.10HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Ostersunds Cephesi

İsveç temsilcisini bu sezon yakından tanıma fırsatı bulduk. Avrupa ligi ön eleme 2. turunda temsilcimiz Galatasaray ile eşleşmişlerdi. Sarı kırmızılıların ağır favori olduğu turu geçerek büyük bir sürprize imza atmışlardı. Bir sonraki turda ise kolay bir kura çektiler.

Lüksemburg temsilcisi Fola’yı mağlup ederek pay-off turunda Paok’un rakibi oldular. Deplasmandaki ilk maçta öne geçmelerine rağmen sahadan 3-1’lik skorla mağlup ayrıldılar. Bu skoru çevirmek onlar için kolay olmayacaktır. Mücadelede tam kadro olarak sahada yer alacaklar. 

canli mac izle

Paok Cephesi

Yunan temsilcisi Paok ilk maçta penaltıdan yediği golle geriye düşmesine rağmen müthiş bir baskı kurarak skoru kendi lehine çevirmeyi başardı. Çok sayıda gol pozisyonuna girdikleri maçta 3 gol atarak rövanş maçı öncesi avantajı ele geçirdiler.

Paok elemelere bir önceki turda başlamış ve Ukrayna ekibi Olimpik Donetsk’i saf dışı bırakmıştı. İsveç deplasmanında ilk maçın avantajı ile sahada olacaklar. Glikos ve Mystakidis sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer alamayacaklar

Ostersunds – Paok Maç Tahmini

Paok kazanır Oran: 1.70 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Yunan ekibi Avrupa’da oynadığı maçlarda özellikle iç sahada aldığı başarılı sonuçlar ile dikkat çekiyor. Bu turda da ilk maçı kazandılar ve önemli bir avantajla deplasmana gidiyorlar.

Östersunds turu geçebilmek istiyorsa yemeden en az 2 gol atmak zorunda. Bu yüzden risk alarak oynayacaklardır. Bu riskleri deplasman ekibinin iyi değerlendireceğini ve gol bulacağını düşünüyorum. Deplasmandaki maçı da kazanarak turlamalarını bekliyorum. Paok kazanır. 

Östersunds – Paok Gol Tahmini

Toplam gol sayıs 1.5 üst Oran: 1.35 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

Deplasman ekibinin bu mücadelede gol bulmasını bekliyorum. Ev sahibi ekipte hücumda önemli riskler alarak oynayacaktır. Mücadelede en azından 2 gol çıkacağını düşünüyorum. Toplam gol sayısı 1.5 üst bahsi değerlendirilebilir. Oran arttırmak isteyenler 2.5 üst bahsini de alabilir. 


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Fenerbahçe Özet

Antalyaspor 0 – 2 Fenerbahçe Özet

Süper Lig Maçları Özetleri ► 29.09.2024 Antalyaspor Fenerbahçe Özet İzle Antalyaspor Fenerbahçe Özet Antalyaspor Fenerbahçe …

Ozetbox