';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Bournemouth – Manchester City Maç Tahmini

26.08.2017  / Bournemouth – Manchester City Maç Tahmini / Saat: 14.30 / İngiltere Premier Lig

Bournemouth - Manchester City City Maç Tahmini

Bournemouth – Manchester City Maç Tahmini

Premier ligde haftanın açılış maçında Guardiola’nın takımı Bournemouth deplasmanına konuk oluyor. Mücadele Cumartesi günü saat 14.30‘da başlayacak. 

[adrotate banner=”16″]

Bournemouth – Manchester City Oranlar

Bournemouth 8.50 Beraberlik 5.45 Manchester City 1.39HEMEN BAHİS YAP 1XBETBournemouth 9.00 Beraberlik 4.75 Manchester City 1.15HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Bournemouth Cephesi

Edie Howe yönetimindeki Bournemouth ligin geride kalan ilk iki haftasında henüz puanla tanışamadı. İki maçta da dikkat çeken bir şekilde topa sahip olmalarına rağmen pozisyon üretmekte oldukça sıkıntı çektiler. Önce West Brom’a deplasmanda mağlup oldular geçen hafta ise iç sahada Watford’a mağlup olmaktan kurtulamadılar. Bu hafta ise oldukça zorlu bir maça çıkıyorlar. Bu zorlu maçta Stanislas forma giyemeyecek, Francis’in durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. 

canli mac izle

Manchester City Cephesi

Pep Guardiola için bu sezon son şans diyebiliriz. Özellikle şampiyonluk yarışına yine erkenden veda etmeleri halinde Pep’i oldukça zor günler bekleniyor. Takım transferde hareketli günler geçiriyor. Özellikle Messi transferi ile ilgili dedikodular iyice artmış durumda. Bu transferin gerçekleşmesi tüm dengeleri değiştirebilir. Lige Brighton deplasmanında 3 puan alarak girdiler. Geçen hafta ise Everton karşısında geriye düştükleri ve 10 kişi tamamladıkları maçta sahadan 1 puanla ayrıldılar. Walker kırmızı kart cezası olduğu için Delp sakat olduğu için bu mücadelede forma giyemeyecek. 

Bournemouth – Manchester City Maç Tahmini

Manchester City kazanır Oran: 1.39 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Manchester City geçen hafta iç sahadaki puan kaybını bu hafta Bournemouth deplasmanında telafi edecektir. Rakiplerinin kötü gidişatı da onları bir adım daha öne çıkarıyor. Pep Guardiola’nın takımı deplasmanda kazanacaktır. Manchester City kazanır. 

Bournemouth – Manchester City Gol Tahmini

Toplam gol sayısı 3.5 alt Oran: 1.67 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

Bournemouth takımı geride kalan maçlarda özellikle pozisyon üretmekte çok büyük zorluklar çekti. Manchester City karşısında da pozisyona girmekte zorlanabilirler. Pep Guardiola’nın takımı ise skor üstünlüğünü yakaladıktan sonra topu ayağında tutarak paslaşmayı tercih ediyor. Bu yüzden toplam gol sayısı 3.5 alt bahsini ideal görüyorum. 


iddaasahadan betboo

SaveSave

Bakmadan Geçme

Toulouse Lyon Özet

Toulouse 1 – 2 Lyon Özet

Fransa Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Toulouse Lyon Özet İzle Toulouse Lyon Özet Toulouse Lyon …

Ozetbox