';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Hollanda – Bulgaristan Maç Tahmini

03.09.2017 / Hollanda – Bulgaristan Maç Tahmini / Saat: 19.00 / Dünya Kupası Avrupa Elemeleri

Hollanda - Bulgaristan tahmin

Hollanda – Bulgaristan Maç Tahmini

Dünya futbolunun son yıllarda büyük bir düşüş içerisine giren takımlarından olan Hollanda dünya kupası eleme grubunda kritik bir maça çıkıyor. Bulgaristan ile karşılaşacakları mücadele Pazar akşamı saat 19.00‘da oynanacak. 

[adrotate banner=”16″]

Hollanda – Bulgaristan Oranlar

Hollanda 1.38 Beraberlik 5.40 Bulgaristan 9.00HEMEN BAHİS YAP 1XBETHollanda 1.20 Beraberlik 4.30 Bulgaristan 8.00HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Hollanda Cephesi

Portakallar oldukça sıkıntılı günlerden geçiyor. Dünya futboluna pek çok yıldız oyuncu yetiştiren futbol ekolü olarak kabul edilen Hollanda son Avrupa futbol şampiyonasının dışında kalmıştı. Henüz bu şoku atlatamamışken ikinci bir şokla yüz yüze kalabilirler. 2018 Rusya’da yer alabilmek için mücadele ettikleri A grubunda bitime 3 hafta kala 4.sıradalar. Liderlik şansları yok denecek kadar azken en azından ikinci olarak grubu tamamlayıp dünya kupası bileti için play-off oynamak istiyorlar. Bu yoldaki en önemli rakiplerinden biri olan Bulgaristan’ı sahalarında mutlak yenmek zorundalar. 

canli mac izle

Bulgaristan Cephesi

Petar Hubchev’in çalıştırdığı Bulgar milli takımı eleme gruplarının en ilginç takımlarından biri olarak dikkat çekiyor. Grupta kendi sahalarında oynadıkları 4 maçı da kazandılar. Deplasmanlarda ise bunun aksine oynadıkları 3 maçı da kaybettiler. 12 puanla grupta 3.sırada yer alıyorlar. Tüm puanları kendi sahalarında kazandılar. Bu haftaki rakipleri Hollanda ise 10 puanla hemen arkalarında yer alıyor. En azından play-off biletine uzanmak istiyorlarsa bu kötü deplasman karnesini düzeltmeleri gerekiyor. Bu maçta alınacak bir mağlubiyet işlerini oldukça zorlaştıracaktır. 

Hollanda – Bulgaristan Maç Tahmini

Hollanda kazanır Oran: 1.38 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe’nin başında olan Dick Advocaat Hollanda milli takımının başında görev yapıyor. Eleme grubundaki son Fransa maçında sahadan ağır bir mağlubiyetle ayrılmışlardı. Bu skor moral motivasyon açısından oldukça düşmelerine neden oldu. Toparlanarak Bulgaristan maçına konsantre olmak zorundalar. Gruptaki en kritik maçlardan birine çıkıyorlar ve rakiplerinin deplasman performansı çok kötü. Bu maçı kazanamamaları halinde Rusya hedefi çok zora girecektir. Portakalların evinde seyircisinin de desteği ile bu kritik maçtan 3 puanla ayrılmalarını bekliyorum. Hollanda kazanır. 

Hollanda – Bulgaristan Gol Tahmini

Toplam gol sayısı 2.5 üst Oran: 1.57 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

Bulgar milli takımının iç saha ve dış saha performansları arasında siyahla beyaz kadar fark bulunuyor. Deplasmanlarda oynadıkları maçlarda ortalama kalelerinde 3 gol görüyorlar. Bu mücadelede Hollanda takımının goller bulmasını bekliyorum. Toplam gol sayısı 2.5 üst bahsi değerlendirilebilir. 


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Arsenal PSG Özet

Arsenal 2 – 0 PSG Özet

Şampiyonlar Ligi Maçları Özetleri ► 01.10.2024 Arsenal PSG Özet İzle Arsenal PSG Özet Arsenal PSG …

Ozetbox