';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Fransa – Lüksemburg Maç Tahmini

03.09.2017 / Fransa – Lüksemburg Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Dünya Kupası Avrupa Elemeleri

Fransa - Lüksemburg iddaa Tahmin

Fransa – Lüksemburg Maç Tahmini

Dünya kupası elemeleri A grubunda lider Fransa grup sonuncusu Lüksemburg’u ağırlıyor. Mücadele Pazar günü saat 21.45‘te Municipal Stadyumu’nda oynanacak. 

[adrotate banner=”16″]

Fransa – Lüksemburg Oranlar

Fransa 1.07 Beraberlik 20.00 Bulgaristan 30.00HEMEN BAHİS YAP 1XBETFransa — Beraberlik — Bulgaristan —HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Fransa Cephesi

Horozlar çok iyi bir jenerasyon yakaladı. Oldukça yetenekli bir kadroya sahipler. Lacazette, Mbappe gibi oyuncular bu takımda yedek kalıyor. Bu jenerasyon son  Avrupa şampiyonasında kendi evlerinde oynanan turnuvada final maçında Portekiz’e kaybetmesine rağmen ne kadar önemli bir gelecek vadettiğini herkese gösterdi. Dünya kupası elemelerinde ise şuanda grup lideri durumundalar. Grubu lider tamamlayarak direkt Rusya biletini cebe koymak istiyorlar. Bu haftaki Lüksemburg maçına mutlak 3 puan için çıkacaklar. 

canli mac izle

Lüksemburg Cephesi

Uzun süredir Luc Holtz’un çalıştırdığı Lüksemburg takımı grupta oynadığı son maçta Belarus’u kendi sahasında mağlup ederek gruptaki ilk galibiyetini almış oldu. Grubun son sırasında yer alıyorlar ve lider karşısında deplasmanda oldukça zorlu bir maça çıkacaklar. Deplasman performanslarının da çok parlak olduğunu söyleyemeyiz. Deplasmanlardaki tek puanlarını da geçen maçta iç sahada mağlup ettikleri Belarus’tan almışlarlardı. 

Fransa – Lüksemburg Maç Tahmini

Fransa en 3 farkla kazanır Oran: 1.38 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Fransa milli takımı yıldız oyuncuları bir araya getirip onlar arasında iyi bir kimya yakalamayı başarmış görünüyor. Bu oyuncuların biraz daha bir arada oynamasıyla önemli işler yapabilirler. Eleme Grubunda hemen arkalarından gelen İsveç’in 3 puan önünde yer alıyorlar. Bu mücadelede Lüksemburg karşısında rahat bir galibiyet almalarını ve son iki maça en kötü ihtimalle bu 3 puanlık farkı koruyarak girmelerini bekliyorum. Fransa handikaplı kazanır. 

Fransa – Lüksemburg Gol Tahmini

Toplam gol sayısı 3.5 üst Oran: 1.45 – BETBOO HEMEN BAHİS YAP

Lüksemburg takımı deplasmanlardaki maçlarda ilk golü yedikten sonra kolay dağılan bir görüntü verdi. Belarus deplasmanı dışında iki deplasman maçında toplam kalelerinde 9 gol gördüler. Fransa ile aralarında çok ciddi bir kadro kalitesi farkı bulunuyor. Ev sahibi ekibin önemli bir seyirci desteği ile oynayacağı bu maçta tek başına en az 3-4 gol atmasını bekliyorum. Toplam gol sayısı 3.5 üst bahsi ideal görünüyor. 


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Arsenal PSG Özet

Arsenal 2 – 0 PSG Özet

Şampiyonlar Ligi Maçları Özetleri ► 01.10.2024 Arsenal PSG Özet İzle Arsenal PSG Özet Arsenal PSG …

Ozetbox