';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

İtalya – İsrail Maç Tahmini

05.09.2017 / İtalya – İsrail Maç Tahmini / Saat: 21.45 / Dünya Kupası Avrupa Elemeleri

İtalya - İsrail Maç Tahmini

İtalya – İsrail Maç Tahmini

Rusya 2018 için G grubunda mücadele eden İtalya 7. maçlar geride kalırken ikinci sırada yer alıyor. Bu hafta sahalarında İsrail’i ağırlayacaklar. Mücadele Salı günü saat 21.45‘te oynanacak. 

[adrotate banner=”16″]

İtalya – İsrail Oranlar

İtalya 1.20 Beraberlik 7.00 İsrail 22.00HEMEN BAHİS YAP 1XBETİtalya 1.05 Beraberlik 6.25 İsrail 12.50HEMEN BAHİS YAP İDDAA

İtalya Cephesi

Gian Piero Ventura’nın çalıştırdığı İtalyan milli takımı grupta ikinci sırada yer alıyor. Geçen hafta sonu oynanan maçta İspanya’ya mağlup oldular. Bu mücadele gruptaki liderlik mücadelesi açısından oldukça önemli idi fakat deplasmandaki maçta rakiplerine yenilerek hem gruptaki ilk mağlubiyetlerini aldılar hem de liderlik şanslarını büyük ölçüde kaybettiler. İç sahada oynadıkları maçlarda ise kalelerinde sadece 1 gol gördüler. O golü de İspanya ile berabere kalarak iç sahada puan kaybettikleri tek maçta kalelerinde gördüler. Geride kalan 3 maçı da kazanarak İspanya’nın sürpriz puan kayıplarını bekleyecekler. 

canli mac izle

İsrail Cephesi

G grubunda yer alan İsrail oldukça zorlu bir kura çekti. İtalya ve İspanya’nın yer aldığı ve ilk iki dışında kalmanın başarısızlık olduğu bir grupta şanslarının çok az olduğunu onlar da biliyordu. İsrail takımının ilginç bir özelliği de dikkat çekiyor. İç sahada beklenen performans çok altında kalmalarına rağmen deplasmanda oynadıkları 3 maçın 2 sini kazanmışlar. İtalya karşısında ise işlerinin o kadar kolay olacağını sanmıyorum. 

İtalya – İsrail Maç Tahmini

İtalya kazanır Oran: 1.20 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

İtalya milli takımı grup maçlarında geçen hafta sonuna kadar önemli bir performans sergilemişti. İspanya deplasmanında ise hiç bir varlık gösteremediler. Deplasmandan 3-0’lık farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Bu skorla grup liderliği şanslarını ise çok zora soktular. Grupta ikincilikleri de garanti gibi görünüyor. Play-off maçlarını şimdiden beklemeye başlayabilirler. İsrail karşısında kazanmalarını bekliyorum. İtalya kazanır. 

İtalya – İsrail Gol Tahmini

Toplam gol sayısı 2.5 üst Oran: 1.68- BETBOO HEMEN BAHİS YAP

İsrail milli takımı geride kalan müsabakalarda gollü skorlara imza attı. Oyunu iki yönlü de oynamaya çalışıyorlar. İtalya milli takımı ise geçen maçtaki ağır İspanya yenilgisinin şokunu taraftarlarının üzerinden atmak için bu maça motive şekilde çıkacaklardır. Toplam gol sayısı 2.5 üst bahsi değerlendirilebilir.  


iddaasahadan betboo

Bakmadan Geçme

Benfica Atletico Madrid Özet

Benfica 4 – 0 Atletico Madrid Özet

Şampiyonlar Ligi Maçları Özetleri ► 02.10.2024 Benfica Atletico Madrid Özet İzle Benfica Atletico Madrid Özet …

Ozetbox