';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Galatasaray – Fenerbahçe Canlı izle

22 Ekim 2017  |  SAAT: 19.30 |   Galatasaray Fenerbahçe Canlı izle  |  Stad: TT Arena

[adrotate banner=”13″]

[adrotate banner=”8″]

Galatasaray Fenerbahçe Canlı izle

Türkiye Spor Toto Süper Ligi,  bu hafta içi dünyanın en ünlü derbilerinden birine organizasyon sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, kötü bir sezon geçiren ezeli rakibi Galatasaray’a konuk oluyor. Bu iki büyük kulübümüzün milyonlarca taraftarı da bu dev maça kilitlendi.

Türkiye Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 26. haftasında oynanması gereken Galatasaray – Fenerbahçe maçı güvenlik nedenleriyle bu hafta içi oynanacak. Galatasaray Fenerbahçe maçı 13 Nisan Çarşamba saat : 19:30’da Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak.

Türkiye Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 28. haftasında Galatasaray evinde Çaykur Rizespor’u konuk etti. Genelde bir orta saha mücadelesi olarak geçen Aurelien Chedjou 27. dakikada tekrar sakatlanarak yerini takım arkadaşı Ryan Donk’a bıraktı.

Çok fazla gol pozisyonunun yaşanmadığı maçta ev sahibi Galatasaray 88. dakikada Emre Çolak’ın golüyle öne geçti. Karşılaşmanın bu skorla biteceği düşünülürken 90+3 ‘de Çaykur Rizespor’dan Tuszysnski attığı golle maçın skorunu belirledi. Bu sonuçla iki takım sahadan birer puanla ayrılırken. Maçın büyük bölümünde Galatasaray taraftarlarının ‘’ Yönetim istifa ‘’ şeklinde yaptıkları tezahürat da maçın göze çarpan anekdotları arasında yerini aldı.

Türkiye Spor Toto Süper Lig 28. haftasında Beşiktaş ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışının içerisinde olan Fenerbahçe ise 2016’nın namağlup takımı. Ligin flaş ekiplerinden Torku Konyaspor’a konuk oldu. Maç 2. dakikada Rangelov’un ev sahibi Torku Konyaspor adına kaydettiği şok gol ile başladı. Ancak Fenerbahçe ilk yarı biterken, 43. dakikada Fernandao’nun golüyle maç henüz bitmedi diyordu.

İkinci yarıda da sahada müthiş bir mücadele vardı. Karşılıklı ataklar ile iki takımda kazanmak adına gol arıyorlardı. 85. dakikada yine ev sahibi Torku Konyaspor takımından Ali Çamdalı attığı golle maçın skorunu belirlerken. Fenerbahçe’nin şampiyonluk umutlarına da ağır bir darbe vuruyordu.

Bu dev maç öncesi ev sahibi Galatasaray’da sakat olan Selçuk İnan ve Wesley Sneijder ‘dan sevindirici haber geldi. Özel program dahilinde tedavileri süren bu iki oyuncunun derbi maçta oynamaları bekleniyor. Bu haber hem Galatasaray teknik heyetini hem de sarı kırmızılı kulübün taraftarlarını sevindirdi.

Torku Konyaspor mağlubiyetini unutarak Galatasaray maçına odaklanan Fenerbahçe dev maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Ezeli rakibini deplasmanda yenerek şampiyonluk umutlarını sürdürmek isteyen sarı lacivertli takım. bu maç ile birlikte kalan tüm maçlarını kazanarak rakibi Beşiktaş’ın hata yapmasını bekleyecek.

Ozetbox