';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Liverpool – Villarreal Maç Tahmini & İddaa Oranları

Avrupa Kupaları / Liverpool Villarreal / Tarih: 5 Mayıs 2016 / Saat: 22.05

Liverpool Villarreal Maç Tahmini (5 Mayıs Perşembe)

Liverpool Villarreal İddaa Oranları

Liverpool 1.85 Beraberlik 3.55 Villarreal 5.00 BAHİS YAP  SüperiddiaLiverpool 1.55 Beraberlik 3.30 Villarreal 4.00  BAHİS YAP  İDDAA

Liverpool Villarreal Maç Yorumu

Avrupa ligi yarı finalinin en zorlu eşleşmesi… İlk maçta iyi mücadele eden Jurgen Klopp’un takımı Liverpool uzatma dakikalarında gelen gole engel olamayarak avantajı rakibine kaptırdı.

Villarreal ise artık tamamen bu kupaya odaklanmış durumda. Sahalarında yakaladıkları avantajı değerlendirmek istiyorlar.

Jurgen Klopp ve öğrencileri bu sezon Avrupa liginin en ilginç maçlarına imza attılar. Özellikle çeyrek final ikinci maçındaki Dortmund mücadelesi şüphesiz bu sezon kupanın en ilginç maçıydı.

Eski takımını mucizevi bir şekilde eleyen Jurgen Klopp takımın başına geçeli çok kısa bir süre olmasına rağmen Avrupa ligi kupasını takımına kazandırırsa müthiş bir iş başarmış olacak.

[adrotate banner=”7″]

Bu başarı sadece bir kupadan ibaret değil kupayı kazanan takım önümüzdeki yıl direkt olarak şampiyonlar liginde mücadele edecek. Takımın gol yollarındaki etkili ismi Origi’nin bu maçta da forma giymesi beklenmiyor.

Marcelinho’nun ekibi bu sezon hem ligde hem Avrupa’da iyi işler başardı. İlk maçın son anlarında yakaladıkları avantajı değerlendirip finale çıkmak istiyorlar. Eric Bailly sakatlığı nedeniyle bu mücadelede forma giyemeyecek.

Liverpool Villarreal Maçı Ne Olur?

Jurgen Klopp’un takımını ilk maçtaki dezavantajlı skora rağmen tur için avantajlı takım olarak görüyorum. Sahalarındaki maçı kazanıp turlayacaklardır. Avrupa kupası heyecanını canlı maç yayınları ile sitemizde yaşayabilirsiniz.

Liverpool kazanır Oran: 1.85 – Süperiddia HEMEN BAHİS YAP

Liverpool Villarreal Muhtemel 11’ler

Liverpool Muhtemel 11: Simon Mignolet, Mamadou Sakho, Dejan Lovren, Nathaniel Clyne, Alberto Moreno, Emre Can, Roberto Firmino, Adam Lallana, Jordan Henderson, James Milner, Joe Allen

Villarreal Muhtemel 11: Alphonse Areola, Jaume Costa, Mateo Musacchio, Mario Gaspar, Victor Ruiz, Bruno Soriano, Jonathan Dos Santos, Denis Suarez, Roberto Soldado, Cedric Bakambu, Manuel Trigueros

İki Takım Arasında Oynanan Son Maçın Özeti

Ozetbox