';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Polonya – Kuzey İrlanda Maç Tahmini & İddaa Oranları

Euro 2016 C Grubu / Polonya Kuzey irlanda / Tarih: 12 Haziran 2016 / Saat: 19.00

Polonya Kuzey irlanda Maç Tahmini (12 Haziran Pazar) ||Euro 2016||

Polonya Kuzey irlanda İddaa Oranları

Polonya 1.75 Beraberlik 3.70 Kuzey İrlanda 5.50 BAHİS YAP  YouwinPolonya 1.50 Beraberlik 3.30 Kuzey İrlanda 4.30  BAHİS YAP  İDDAA

Polonya Kuzey irlanda Maç Yorumu

Euro 2016 C grubu güzel bir maçla açılış yapıyor. Grupta Almanya’nın ardından favori olarak görülen Polonya ilk maçta turnuvaya ilk kez katılan 5 takımdan biri olan Kuzey İrlanda’yı ağırlıyor.

Eleme turunun gol kralı olan Robert Lewandowski gibi bir golcüye sahip olan Polonya turnuva açılışında bir sürpriz yaşamak istemiyor. Michael O’Neill yönetimindeki ada ekibi ise tarih yazarak finallere katılma hakkı elde etti.

Adam Nawalka’nın çalıştırdığı Polonya milli takımı eleme grubunu Almanya’nın hemen ardından ikinci sırada tamamlayarak finallere katılmaya hak kazandı. İlginç bir tesadüf olarak eleme grubunda eşleştikleri Almanya ile finallerde B grubunda bir üst tura çıkmak için mücadele edecekler.

[adrotate banner=”8″]

Eleme grubunda attığı 13 golle elemelerin en çok gol atan oyuncusu rekorunu egale eden Lewandowski dışında Avrupa’nın önemli takımlarında oynayan oyunculardan oluşan kadrosu ile grupta Almanya’nın ardından favori olarak görünüyorlar.

Michael O’Neill yönetimindeki Kuzey İrlanda turnuvaya İngiltere Premier lig ve alt liglerinde top koşturan oyunculardan oluşan bir kadro ile geliyor. Grupta işlerinin zor olduğu düşünülüyor ama turnuvaya renk katacaklarını düşünüyorum.

 

Polonya Kuzey irlanda Maçı Ne Olur?

C grubunun ilk maçında Polonya favori olarak maça çıksa da Kuzey İrlanda’nın gol bulması sürpriz olmayacaktır. Toplam gol üst bahsine yönelmek ideal görünüyor.

Toplam gol sayısı 2.5 üst Oran: 2.00 – Youwin HEMEN BAHİS YAP

Polonya Kuzey irlanda Muhtemel 11’ler

Polonya: Wojciech Szczesny, Michal Pazdan, Artur Jedrzejczyk, Kamil Glik, Lukasz Piszczek, Krzysztof Maczynski, Kamil Grosicki, Kuba Blaszczykowski, Piotr Zielinski, Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski

Kuzey İrlanda: Michael McGovern, Conor McLaughlin, Paddy McNair, Gareth McAuley, Jonny Evans, Craig Cathcart, Stuart Dallas, Oliver Norwood, Steven Davis, Kyle Lafferty, Conor Washington

İki Takımın Oynadığı Son Maç Özetleri

Polonya – Hollanda

Kuzey İrlanda – Slovenya

Ozetbox