';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

İspanya – Çek Cumhuriyeti Maç Tahmini & İddaa Oranları

Euro 2016 D Grubu / ispanya Çek Cumhuriyeti / Tarih: 13 Haziran 2016 / Saat: 16.00

ispanya Çek Cumhuriyeti Maç Tahmini (13 Haziran Pazartesi)

ispanya Çek Cumhuriyeti İddaa Oranları

İspanya 1.53 Beraberlik 4.20 Çek Cumhuriyeti 7.50 BAHİS YAP  Süperiddiaİspanya 1.35 Beraberlik 3.60 Çek Cumhuriyeti 5.50  BAHİS YAP  İDDAA

ispanya Çek Cumhuriyeti Maç Yorumu

Avrupa Futbol Şampiyonlarının son kazananı ünvanını korumak için turnuvaya start veriyor. Son iki turnuvayı kazanarak kırılması oldukça güç bir rekora imza atan İspanya bu rekorunu geliştirmek ve 3 kez üst üste kupaya uzanmak istiyor.

Almanya ile birlikte toplamda 3’er kez ile en çok şampiyon olan İspanyollar ilk maçlarını kayıpsız geçmek istiyorlar. İspanyolların rakibi ise Pavel Vrba yönetimindeki Çek Cumhuriyeti.

İspanyollar müthiş bir jenerasyon yakalamışlardı. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonasını kazanarak başlayan bu müthiş grafik 2014 Dünya Kupasında grup aşamalarında elenmeleri ile son bulmuştu. Euro 2016‘nın da Almanya ile birlikte en büyük favorilerinden gösteriliyorlar.

[adrotate banner=”7″]

İspanya’nın yakaladığı bu jenerasyonun artık son kez büyük bir turnuvaya favori olarak çıktığını düşünüyorum. Milli takımı genç ve yetenekli oyuncularla takviye etmezlerse zirvedeki yerlerini kaptıracaklarını düşünüyorum.

Çek Cumhuriyeti finallere düzenli olarak katılan takımların başında geliyor. Kadrolarında Peter Cech, Thomas Rosicky gibi tecrübeli oyuncular bulunuyor. Ayrıca Türkiye Süper liginde forma giyen Thomas Necid, Pavelka ve Michal Kadlec gibi oyuncular da turnuvada milli takım forması ile mücadele edecekler.

ispanya Çek Cumhuriyeti Maçı Ne Olur?

Favori takımlar için büyük turnuvaların ilk maçları stresli geçer fakat İspanyolların ilk maçta rahat bir galibiyet almasını bekliyorum.

İspanya takım gol sayısı 1.5 üst Oran: 1.75 – Süperiddia HEMEN BAHİS YAP

ispanya Çek Cumhuriyeti Muhtemel 11’ler

İspanya: Iker Casillas, Cesar Azpilicueta, Gerard Pique, Marc Bartra, Hector Bellerin, Andres Iniesta, Cesc Fabregas, Bruno Soriano, David Silva, Alvaro Morata, Pedro

Çek Cumhuriyeti: Petr Cech, Pavel Kaderabek, Michal Kadlec, Theodor Gebre Selassie, Tomas Sivok, Tomas Rosicky, David Pavelka, Josef Sural, Ladislav Krejci, Vladimir Darida, Tomas Necid

İki Takımın Oynadığı Son Maç Özetleri

İspanya – Güney Kore

Çek Cumhuriyeti – Güney Kore

Ozetbox