';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

26 Kasım 2018 Pazartesi İddaa Kuponu

Günün Banko İddaa Kuponu ▶ Hazır Kuponlar 26 Kasım 2018 Pazartesi

26 Kasım 2018 Pazartesi İddaa Kuponu

26 Kasım 2018 Pazartesi İddaa Kuponu

Göztepe – Başakşehir: Başakşehir takımı son 3 sezondur ligde 4 büyük takımın yanına kendi adını eklettirmek için çok üst düzey bir performans gösteriyorlar. Ev sahibi ekip Göztepe takımı ise 2 yıl önce bu lige çıkmalarına rağmen onlar da bu 2 yıl da kendilerinden beklenenin çok üstünde bir performans sergiliyorlar. Bu performans da taraftarın desteği yadsınamaz. Maçın Göztepe’nin evinde oynanacak olması onlar için çok büyük bir avantaj. Evlerinde büyük takımlara karşı her zaman çok iyi oynuyorlar.

Başakşehir ise bu hafta kendileri için 2. ile aralarındaki puan farkını attırmak için ellerinde çok büyük bir fırsat bulunduruyor. Ev sahibi ekip Göztepe ligde şu an 18 puanla 9. sıradalar. Deplasman takımı olan Başakşehir ise en yakın rakibiyle arasında 3 puan fark ile ligde şu an 27 puanla 1. sıradalar.

İki Takım da Gol Atar Oran: 1.91

Osmanlıspor – Elazığspor: Geçen sezon Spor Toto Süper Ligden düşen Osmanlıspor bu kötü performansını PTT 1. ligde de sürdürüyor. Deplasman takımı olan Elazığspor için de aynı durum geçerli. İki tane formsuz takımın mücadelesine tanık olacağız. Ev sahibi ekip Osmanlıspor ligde şu an aldıkları 16 puanla 11. sırada bulunmaktadırlar.

Deplasman takımı olan Elazığspor ise aldıkları 10 puanla küme düşme hattında yani 17. sırada bulunmaktadırlar. İki takımın da gol atma problemleri yok ama savunma da sıkıntı yaşıyorlar bu yüzden maçın sonun iki takımın da gol atacağına inanıyorum.

İki Takım da Gol Atar  Oran: 2.00 

Burnley – Newcastle United: Premier Ligden iki formsuz takımın karşı karşıya geleceği bu mücadele pazartesi akşam saat 23.00 da s sporttan canlı yayınlanacak. Ev sahibi ekip Burnley bu sezon Premier Lig maçlarında aldıkları 9 puanla ligde şu an 16. sırada bulunmaktadırlar.

Deplasman takımı olan Newcastle United ise aldıkları 9 puan ve averaj farkıyla ligde şu an 14. sırada bulunmaktadırlar. İki takım da gol bulmakta zorlandığı için bu maçta 3 den daha az gol çıkacağını düşünüyorum.

Toplam Gol 2.5 Alt Oran: 1.58 

Bakmadan Geçme

11 Aralık 2019 Çarşamba Hazır Kupon

Günün Banko İddaa Kuponu ▶ Hazır Kuponlar 11 Aralık 2019 Çarşamba 11 Aralık 2019 Çarşamba …

Ozetbox