';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Romanya – İsviçre Maç Tahmini & İddaa Oranları

Euro 2016 Maç Tahminleri / A Grubu ► Romanya – İsviçre / Tarih: 15 Haziran 2016 / Saat: 19.00

Romanya - İsviçre Maç Tahmini

Romanya – İsviçre İddaa Oranları

Romanya 3.40 Beraberlik 3.15 İsviçre 2.45 BAHİS YAP  YouwinRomanya 2.80 Beraberlik 2.90 İsviçre 2.00  BAHİS YAP  İDDAA

Romanya – İsviçre Maç Yorumu

Grup kuraları çekildiğinde A grubunun en kritik maçı olarak bu maç görülmüştü. Fransa’nın grubu lider tamamlayacağı ve ikinci olacak takımın bu maçta belli olacağı tahmin ediliyordu ve o şekilde de olacak. İlk maçlarda grupta sürpriz çıkmadı. Fransa’ya mağlup olan Romanya, Arnavutluk’u yenen İsviçre ile Parc de Princes’da karşı karşıya geliyor.

Ioradanescu’nun takımı finallere eleme gruplarında en az gol yiyen takım olarak gelmişti. Turnuvanın ilk maçında da bunu gösterdiler. Fransa karşısında başa baş bir mücadele sergilediler fakat rakipteki bireysel oyuncuların performansı nedeniyle sahadan 2-1 mağlup ayrıldılar. Turnuvadaki en kritik maçlarına çıkıyorlar. Onlar için hedef maç bu maç. Fransa maçındaki mücadeleyi sergilemeleri halinde istediklerini alacaklardır.

[adrotate banner=”8″]

İsviçre, Arnavutluk karşısında tarihi bir farka gidebilecek iken girdiği sayısız gol fırsatını değerlendiremeyince sahadan 1-0’lık bir skorla ayrıldı. Önemli olan da 3 puandı fakat Romanya maçında da bu kadar beceriksiz olurlarsa işlerinin oldukça zor olduğunu söyleyebiliriz. Zira Romanya takım savunmasını çok iyi yapan bir ekip ve bu kadar pozisyon vermeyeceklerdir. İsviçre milli takımının girdiği az sayıda fırsatı değerlendirmesi gerecektir.

Romanya – İsviçre Maçı Ne Olur?

Mücadele iki ekip için de oldukça kritik. İki takımın da mücadeleye temkinli başlamasını bekliyorum. Özellikle ilk yarıda fazla risk alınmayacaktır. İlk yarı beraberlik seçeneği ideal görünüyor. Bahsinizi yapmadan önce takımların son form durumu hakkında fikir sahibi olmak için “Euro 2016 Maç Özetleri” sayfamızdan maçların geniş özetlerini izlemenizi tavsiye ederiz.

İlk yarı beraberlik Oran: 1.95 – Youwin HEMEN BAHİS YAP

Romanya – İsviçre Muhtemel 11’ler

Romanya: Ciprian Tatarusanu, Steliano Filip, Vlad Chiriches, Dragos Grigore, Cristian Sapunaru, Ovidiu Hoban, Adrian Popa, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu, Florin Andone, Bogdan Stancu

İsviçre: Yann Sommer, Philippe Senderos, Michael Lang, Ricardo Rodriguez, Johan Djourou, Granit Xhaka, Valon Behrami, Blerim Dzemaili, Xherdan Shaqiri, Admir Mehmedi, Eren Derdiyok

Fransa 2 – 1 Romanya Geniş Maç Özeti

euro 2016 maç özetleri

Arnavutluk 0 – 1 İsviçre Geniş Maç Özeti

euro 2016 maç özetleri

Ozetbox