';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

İzlanda – Macaristan Maç Tahmini & İddaa Oranları

Euro 2016 Maç Tahminleri / F Grubu / İzlanda Macaristan / Tarih: 18 Haziran 2016 / Saat: 19.00

İzlanda Macaristan Maç Tahmini

İzlanda Macaristan İddaa Oranları

İzlanda 2.80 Beraberlik 3.10 Macaristan 2.90 BAHİS YAP  Youwinİzlanda 2.20 Beraberlik 3.00 Macaristan 2.40  BAHİS YAP  İDDAA

İzlanda Macaristan Maç Yorumu

F grubu Euro 2016 grupları içerisinde ilk maçlar sonunda en sürpriz sonuçların çıktığı grup oldu. İzlanda ilk maçında Portekiz karşısında 1-1’lik skorla çok önemli bir puan aldı.

İlk kez finallere katılarak çok önemli bir başarıya imza atan İzlanda gruptaki hedef maçında Macaristan karşısına çıkacak. F grubunda diğer bir sürpriz sonuç ise Macaristan’ın Avusturya’yı mağlup ettiği maçta ortaya çıktı.

İzlanda, Portekiz’in başta sona üstün oynadığı grup ilk maçında 1-0 geriye de düşmelerine rağmen sahada bir puanla ayrılmayı başardı. 90 dakika boyunca topun gerisinde bekleyip kontra ataklarla gol aradılar ve bunu da başardılar. O maçta puan almalarındaki en büyük etkenlerden birinin Portekiz forvetlerinin beceriksizleri olduğunu da unutmamak gerekiyor.

[adrotate banner=”8″]

Macaristan ise favori olmadığı maçta Avusturya karşısında 2-0’lık net bir galibiyet aldı. Alınan bu puanda en büyük paylardan biri hiç şüphesiz kalecileri Gabor Kraly’e aitti. Pek çok pozisyonda rakip forvetlere gol şansı tanımadı.

40 yaşında olmasına rağmen performansını halen üst şeyiyede tutması hayranlık uyandırıyor. Gruptaki diğer maçta Portekiz ile İzlanda’nın berbare kalmamsi ile grup lideri olarak çıkma avantajını yakalamak isteyeceklerdir.

İzlanda Macaristan Maçı Ne Olur?

İlk maçlar sonunda gruptan çıkma adına umutları artan iki takım için de bu maç hedef maç. Mücadeleye temkinli başlamalarını bekliyorum. İlk yarıda dengeli bir oyunla beraberlik çıkma ihtimali yüksek görünüyor.

İlk yarı beraberlik Oran: 1.95 – Youwin HEMEN BAHİS YAP

İzlanda Macaristan Muhtemel 11’ler

İzlanda: Hannes Halldorsson, Ingvar Jonsson, Birkir Mar Saevarsson, Hjörtur Hermannsson, Kari Arnason, Ari Freyr Skulason, Birkir Bjarnason, Runar Sigurjonsson, Elmar Bjarnason, Arnor Ingvi Traustason, Kolbeinn Sigthorsson, Eidur Gudjohnsen

Macaristan: Gabor Kiraly, Adam Lang, Tamas Kadar, Attila Fiola, Adam Pinter, Richard Guzmics, Balazs Dzsudzsak, Adam Nagy, Gergö Lovrencsics, Laszlo Kleinheisler, Adam Szalai

Portekiz 1 – 1 İzlanda Geniş Maç Özeti

euro 2016 maç özetleri

Avusturya 0 – 2 Macaristan Geniş Maç Özeti

euro 2016 maç özetleri

Ozetbox