';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

İsviçre – Fransa Maç Tahmini & İddaa Oranları

Euro 2016 Maç Tahminleri / A Grubu / İsviçre Fransa / Tarih: 19 Haziran 2016 / Saat: 22.00

İsviçre Fransa iddaa Tahmin

İsviçre Fransa İddaa Oranları

İsviçre 5.50 Beraberlik 2.95 Fransa 2.00 BAHİS YAP  Youwinİsviçre 3.50 Beraberlik 2.90 Fransa 1.75  BAHİS YAP  İDDAA

İsviçre Fransa Maç Yorumu

Euro 2016’nın ev sahibi ve turnuvanın en büyük favorileri arasında yer alan Fransa ilk iki maç sonunda zorlansa da iki maçı kazanarak 6 puanla zirvede yerini aldı. Fransa’yı bir galibiyet ve bir beraberlik ile 4 puan toplayan İsviçre takip ediyor. Bu iki ekip grubun son maçında karşı karşıya geliyor.

Ev sahibi Fransa’da özellikle ikinci maçtaki tercihlerinden dolayı Deschamps çok eleştirildi. Son dakikalarda gelen galibiyetle bu eleştiriler biraz yumuşadı. Bu mücadele onlar için grubu lider ya da ikinci olarak bitirme maçı olacak.

Gruptan çıkmayı garantilediler. İsviçre’ye kaybetmeleri halinde grubu ikinci bitirecekler. Beraberlik ve ya galibiyet halinde ise lider olarak gruptan çıkacaklar.

[adrotate banner=”8″]

İsviçre ilk maçta sayısı gol pozisyonuna girdiği mücadelede Arnavutluk’u tek farkla mağlup etti. İkinci maçta da oldukça net pozisyon bulmalarına rağmen bunları gole çeviremediler. Bu sefer sahadan 1 puan ile ayrılmak zorunda kaldılar. Özellikle ileri uçta Seferovic’in performansı çok eleştiriliyor.

İsviçre bu maçı kazanır ise grubu lider tamamlayacak. Beraberlik halinde ise gruptan ikinci olarak bir üst tura çıkacak. Mağlubiyet halinde ise genel averaja bağlı olarak grubu üçüncü tamamlamaları da muhtemel görünüyor.

İsviçre Fransa Maçı Ne Olur?

Fransa’nın ilk iki maçta zorlandığını gördük. Bu maçta da İsviçre’nin önceliği en azından kaybetmeyerek ikinciliği garantilemek olacaktır. Beraberlik grup liderliği için Fransa’nın da işine yarayacaktır. İki takımın mücadeleye temkinli başlamasını bekliyorum.

İlk yarı beraberlik Oran: 2.15 – Youwin HEMEN BAHİS YAP

İsviçre Fransa Muhtemel 11’ler

İsviçre: Yann Sommer, Philippe Senderos, Michael Lang, Ricardo Rodriguez, Johan Djourou, Granit Xhaka, Valon Behrami, Blerim Dzemaili, Xherdan Shaqiri, Admir Mehmedi, Eren Derdiyok

Fransa: Hugo Lloris, Bacary Sagna, Patrice Evra, Mamadou Sakho, Lassana Diarra, Paul Pogba, N’Golo Kante, Andre Gignac, Anthony Martial, Antoine Griezmann, Steve Mandanda

Ozetbox