';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Ukrayna – Polonya Maç Tahmini & İddaa Oranları

Euro 2016 Maç Tahminleri / C Grubu / Ukrayna Polonya / Tarih: 21 Haziran 2016 / Saat: 19.00

Ukrayna Polonya Maç Tahmin

Ukrayna Polonya İddaa Oranları

Ukrayna 4.00 Beraberlik 3.40 Polonya 2.10 BAHİS YAP  YouwinUkrayna 3.10 Beraberlik 3.30 Polonya 1.75  BAHİS YAP  İDDAA

Ukrayna Polonya Maç Yorumu

İlk iki maçlar sonunda C grubunda sürpriz sayılabilecek bir sıralama oluştu. Ukrayna iki maçını da kaybederek grubun son sırasına yerleşti. Bir üst tura çıkmak istiyorlarsa bu maçı kesinlikle kazanmak zorundalar. Son maçta rakipleri ise 4 puanla ve averajla ikinci sırada bulunan Polonya olacak.

Ukrayna turnuvaya iyi futbol oynayarak başlamıştı. Almanya karşısında kaybetmelerine rağmen oynadıkları futbol ile gelecek maçlar için taraftarlarına umut vermişti. İkinci maçta mutlak galibiyet parolası ile çıktıkları maçta Kuzey İrlanda’ya yenilerek hem rakiplerinin ilk Avrupa Futbol Şampiyonası galibiyetini almalarını sağladılar hem de kendi tur şanslarını zora soktular.

Oyun kurmakta ve pozisyon bulmakta zorlanmadılar fakat son vuruşlardaki beceriyi sağlayamayınca maçtan 2-0 mağlup ayrıldılar. Son maçta rakip Polonya, işleri hiç kolay değil ama en iyi üçüncüler arasına girebilmek için maçı kazanıp, Almanya’nın da Kuzey İrlanda’yı yenmesini bekleyecekler.

[adrotate banner=”8″]

Turnuvanın ilk maçlarında yıldız oyuncuların tutukluğu dikkat çekti. Bu oyunculardan biri de elemelerde gol kralı olan Robert Lewandowski oldu. İlk iki maç sonunda takımı sadece 1 gol atarken golcü oyuncu da pozisyon bulmakta zorlandı. Grubun son maçında averaja bağlı olarak grup lideri olma ihtimalleri bulunuyor. Ukrayna’yı yenip Almanya maçından gelecek sonucu bekleyecekler.

Ukrayna Polonya Maçı Ne Olur?

Polonya’nın ilk iki maçı kısır geçti. Bu mücadelede gerek Ukrayna’nın kazanmak zorunda olması nedeniyle gerekse de Ukrayna savunmasındaki ciddi sıkıntılardan dolayı Polonya’nın gol bulmasını bekliyorum. Ukrayna da buna karşılık verecektir. İki takım gol atar bahsi ideal görünüyor.

İki takım da gol atar Oran: 2.00 – Youwin HEMEN BAHİS YAP

Ukrayna Polonya Muhtemel 11’ler

Ukrayna: Andriy Pyatov, Evgen Khacheridi, Vyacheslav Shevchuk, Artem Fedetsky, Yaroslav Rakitskiy, Taras Stepanenko, Yevhen Konoplyanka, Sergiy Sydorchuk, Serhiy Rybalka, Andriy Yarmolenko, Roman Zozulya

Polonya: Wojciech Szczesny, Michal Pazdan, Artur Jedrzejczyk, Kamil Glik, Lukasz Piszczek, Krzysztof Maczynski, Kamil Grosicki, Kuba Blaszczykowski, Piotr Zielinski, Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski

Ozetbox