';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Almanya – Slovakya Maç Tahmini & İddaa Oranları

Euro 2016 Maç Tahminleri 2. Tur / Almanya Slovakya / Tarih: 26 Haziran 2016 / Saat: 19.00

Almanya Slovakya Maç Tahmin

Almanya Slovakya İddaa Oranları

Almanya 1.48 Beraberlik 4.30 Slovakya 9.00 BAHİS YAP  SuperiddiaAlmanya 1.20 Beraberlik 4.10 Slovakya 9.00  BAHİS YAP  İDDAA

Almanya Slovakya Maç Yorumu

Gruptan rahat bir şekilde çıkan Almanya ile B grubunu 3. bitirip bir üst tura çıkan Slovakya Pierre Mauroy stadyumun da karşı karşıya geliyorlar.

Son dünya kupası şampiyonu Almanya kolay bir gruptan geldi diyebilirim ilk maçlarında Ukrayna’ya karşı ilk yarı zorlansa da ikinci yarı oyunun kontrolünü eline aldı ve sahadan 2-0’lık skor ile ayrıldı fakat daha sonra belki de en ciddi maçına çıkan Almanya baskın oynamasına rağmen, Polonya ile 0-0 berabere kaldı.

Son maçında ise çok rahat pozisyona giren 7-0 8-0 gibi bir skor ile bitmesi beklenirken Kuzey İrlanda’yı 1-0 yenerek grubu 1. Sırada tamamladı ve Slovakya’nın rakibi oldu. Joachim Löw genellikle topu ayağında tutmayı sevdiği için orta saha oyuncularından oluşan bir kadroya sahaya çıkıyor en ileri uçta Götze’ye görev veriyor bu durumda takımın en önemli ayağı Muller oluyor diyebilirim.

Thomas Muller oynadığı 3 maçta da çok önemli pozisyonlara girdi fakat hiç birini değerlendiremedi bu maçta kalitesini konuşturup oyuna etki edeceğini düşünüyorum.

[adrotate banner=”7″]

Slovakya ise ilk maçta Galler’e karşı iyi bir futbol ortaya koydular fakat son dakikalarda yedikleri gol ile sahadan 2-1 mağlubiyet ile ayrıldılar. Rusya karşısında oynadıkları maçta ise önemli kanat oyuncuları ile ilk yarı  Rusya’ya karşı ezici bir üstünlük sağladılar ve sahadan 3 puan almayı bildiler.

Son maçta ise iki takımda gruptan çıkmanın verdiği rahatlık ile fazla kasmadı ve maç 0-0 bitti. Kadroya değinecek olursak çok güçsüz bir kadroya sahip değiller Weiss , Mak  , Hamsik gibi ileri uçta görev alan sağlam kontraya çıkan oyuncular bulunuyor erken gol yemezler ise ben Slovakya’nın en azından direnç koyacağını düşünüyorum.

Almanya Slovakya Maçı Ne Olur?

Almanya’nın 1.48’lik oranını yetersiz bulduğum için bu tercihinden kaçınmak istedim ve 2 orandan Muller gol atar tercihini sizlere önerebilirim.

Thomas Muller gol atar Oran: 2.15 – Superiddia HEMEN BAHİS YAP

Almanya Slovakya Muhtemel 11’ler

Almanya: Manuel Neuer, Jonas Hector, Benedikt Höwedes, Antonio Rüdiger, Jerome Boateng, Sami Khedira, Mesut Özil, Julian Draxler, Toni Kroos, Mario Götze, Thomas Müller

Slovakya: Matus Kozacik, Peter Pekarik, Martin Skrtel, Jan Durica, Vladimir Weiss, Ondrej Duda, Patrik Hrosovsky, Marek Hamsik, Dusan Svento, Juraj Kucka, Michal Duris

Kuzey İrlanda 0 – 1 Almanya

euro 2016 maç özetleri

Slovakya 0 – 0 İngiltere

euro 2016 maç özetleri

Ozetbox