';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

1 Şubat 2019 Cuma Hazır Kupon

Günün Banko İddaa Kuponu ▶ Hazır Kuponlar 1 Şubat 2019 Cuma

1 Şubat 2019 Cuma Hazır Kupon

1 Şubat 2019 Cuma Günün Kuponu

Fenerbahçe – Göztepe: Bu yıl çok ilginç ve kötü bir sezon geçiren Fenerbahçe uzun süredir küme düşme hattında yer alıyordu. Geçtiğimiz hafta uzun süren bir galibiyet hasretinin ardından zor da olsa aldıkları galibiyet ile yüzleri gülen Fenerbahçeliler küme düşme hattından da çıktılar. Ev sahibi Fenerbahçe 20 puan ile 14. Sırada yer alıyor. Konuk takım Göztepe ise 22 puan ile 12. Sırada. Fenerbahçe geçtiğimiz hafta aldığı galibiyet ile bir galibiyet serisi başlatma peşinde. Eğer bu maçta galibiyet alırlarsa en az 2 sıra üste çıkacaklar. 

hazır kuponlar

Avrupa potasının sadece 11 puan gerisinde olduklarını düşünürsek de yakalayacakları güzel bir seri ile Avrupa kupalarına gitme ihtimalleri var. Transferler ile de umutlar iyice arttı. Ayrıca takım geçtiğimiz maçta ciddi bir iyileşme gösterdi. Göztepe ise ligde son 2 maçını kaybetti. En son Galatasaray’a iç sahada 1-0 kaybetmişlerdi. 2 takım arasında bu sezon oynanan ilk maçı Göztepe evinde 1-0 kazanmıştı ama Fenerbahçe sahasında iki takım arasında oynanan maçlarda Fener’in ciddi bir üstünlüğü var. Moraller de bu kadar yerindeyken Fenerbahçe galibiyeti iyi oranıyla kuponlara gönül rahatlığıyla eklenir.

Fenerbahçe kazanır Oran: 1.75 BETPAS

Panathinaikos – Anadolu Efes: 2 takım arasında çok ciddi bir kalite farkı yok ama basketbol maçlarında iç saha ve taraftar avantajı çok önemlidir. Hele böyle kritik Euroleague maçlarında bu fark daha da ağır basar. Pana tam bir iç saha takımı. Evlerinde son 5 maçı da kazandılar. Ayrıca 2 takım arasında burada oynanan son 10 maçı da Pana kazanmıştı.

Panathinaikos Kazanır Oran: 1.27 BETPAS

Hannover – Leipzig: Almanya Bundesliga’da üst sıraları da alt sıraları da ilgilendiren bir maç olacak. 41 gol ile ligin en çok gol yiyen takımlarından biri olan Hannover ligde 11 puan ile 17. sırada yer alıyor ve küme düşmenin en büyük adaylarından biri. 

hazır kuponlar

Leipzig ise 34 puan ile ligde 4. sırada. Takımlar arasında ciddi bir form ve moral farkı var. Rahat ve akıcı bir maç bekliyorum. 2 takım arasında oynanan 3 maçta da hem karşılıklı goller çıktı hem de maçların tamamı 2.5 gol üstü tamamlandı.

2.5 Üst  Oran: 1.26 BETPAS

Bakmadan Geçme

Kızılyıldız Benfica Özet

Kızılyıldız 1 – 2 Benfica Özet

Şampiyonlar Ligi Eleme Maçları Özetleri ► 19.09.2024 Kızılyıldız Benfica Özet İzle Kızılyıldız Benfica Özet Kızılyıldız …

Ozetbox