';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Galler – Belçika Maç Tahmini & İddaa Oranları

Euro 2016 Maç Tahminleri / Çeyrek Final / Galler Belçika / Tarih: 1 Temmuz 2016 / Saat: 22.00

Galler Belçika iddaa Tahmin

Galler Belçika İddaa Oranları

Galler 5.80 Beraberlik 3.50 Belçika 1.78 BAHİS YAP  SuperiddiaPolonya 4.00 Beraberlik 3.30 Portekiz 1.55  BAHİS YAP  İDDAA

Galler Belçika Maç Yorumu

Son 16 turu karşılaşmasında Kuzey İrlanda’yı 1-0’lık skor ile geçen Galler ile Macaristan’ı 4-0 net bir skor ile geçen Belçika Stade Pierre Mauroy’da karşı karşıya geliyor.

Galler grup maçlarında beğendiğim bir futbol ortaya koyuyor ve takdir ediyordum. Slovakya, İngiltere, Rusya bu karşılaşmalarda iyi bir futbol ortaya koymuş ve bunun sonucunda gruptan çıkmışlardı izleyenler Kuzey İrlanda karşısında çok rahat maç olacağını ve Galler’in ismini bir üst tura yazdıracakları yönündeydi fakat hiç de öyle olmadı.

Çok zor bir karşılaşma izledik hatta Kuzey İrlanda’nın daha baskın oynayan taraf olduğunu söylesek yanlış olmaz. Ramsey, Bale gibi oyuncular kalitesini ve tecrübesini hiç ortaya koyamadı ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattılar fakat Kuzey İrlanda’nın kaliteli adam eksilten bir oyuncusu olmadığından dolayı turu geçtiler ama bu sefer karşılarında çok daha güçlü dinamik bir takım var zor bir karşılaşma onları bekliyor.

[adrotate banner=”7″]

Belçika ise grup aşamalarında pek beğendiğim söylenemez İtalya karşısında bir türlü kilidi açamadılar İsveç maçında epey bir zorlandılar fakat aldıkları 2 galibiyet ile adını 1 üst tura yazdırdılar ve Macaristan ile eşleştiler. Macaristan karşısında ise üstün taraf olan Belçika Hazard’ın güzel oyunu ile 4-0’lık galibiyet ile  ismini Çeyrek Finale yazdıran takım oldu.

Belçika finale çıkmaya en büyük aday takımlardan biri önleri çok açık iyi bir kuraları var iyi de savunma yapıyorlar hücumda ritmi buldukları zaman durdurulamaz bir takım haline geliyorlar.  Galler’in Belçika için ciddi bir rakip olduğu söylenemez şuana kadar en ciddi rakipleri İtalya idi onlara da 2-0 yenildiler fakat bu maçta klas farkından dolayı Belçika’nın istediği sonucu alacağını düşünüyorum.

Galler Belçika Maçı Ne Olur?

Kuzey İrlanda karşısında berbat bir futbol ortaya koyan Galler’in Belçika’ya kafa tutacağını zannetmiyorum tahminim Belçika tur atlar. Oranı az bulanlar direk Belçika galibiyeti oynayabilir.

Belçika tur atlar Oran: 1.40 – Superiddia HEMEN BAHİS YAP

Galler Belçika Muhtemel 11’ler

Galler: Wayne Hennessey, Chris Gunter, Neil Taylor, Jazz Richards, James Chester, Ashley Williams, Joe Allen, Aaron Ramsey, Gareth Bale, Joe Ledley, Hal Robson-Kanu

Belçika: Thibaut Courtois, Toby Alderweireld, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen, Axel Witsel, Kevin de Bruyne, Marouane Fellaini, Eden Hazard, Moussa Dembele, Romelu Lukaku, Dries Mertens

Galler 1 – 0 Kuzey İrlanda Maç Özeti

euro 2016 maç özetleri

Macaristan 0 – 4 Belçika Maç Özeti

euro 2016 maç özetleri

Ozetbox