';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Fransa – İzlanda Maç Tahmini & İddaa Oranları

Euro 2016 Maç Tahminleri / Çeyrek Final ► Fransa İzlanda / Tarih: 3 Temmuz 2016 / Saat: 22.00

Fransa İzlanda iddaa Tahmin

Fransa İzlanda İddaa Oranları

Fransa 1.49 Beraberlik 4.30 İzlanda 8.50 BAHİS YAP  SuperiddiaFransa 1.25 Beraberlik 4.00 İzlanda 7.00  BAHİS YAP  İDDAA

Fransa İzlanda Maç Yorumu

2. tur karşılaşmasında İrlanda’yı 2-1 yenen ev sahibi Fransa ile büyük bir sürpriz’e imza atıp İngiltere’yi 2-1 yenip eleyen İzlanda çeyrek final mücadelesinde karşı karşıya geliyor.

Fransa’nın grup maçları hakkında fazla konuşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum ilk 2 maçta baskın olan taraflardı ve istediklerini aldılar daha sonra gruptan çıkan iki takımın karşılaştığı 3. maçta ise 0-0 berabere kalarak grubu lider tamamladılar.

2. Tur da İrlanda ile karşılaşan Fransa erken gol yedikten sonra ilk yarı fazla bir varlık gösteremedi ve herkes acaba bir sürpriz mi olacak derken sahneye Griezmann çıktı ve 3 dakika da attığı 2 gol ile takımını bir üste tura yazdırdı fakat bundan sonra çok daha temkinli oynayacaklarını kısa paslar ile net pozisyonlar arayıp kalelerinde kontra atak görmemek için ellerinden geleni yapacaklardır.

[adrotate banner=”7″]

İzlanda ise kadro kalitesine göre çok iyi futbol ortaya koyan takımlardan biri ben gibi herkes İngiltere karşısında herkes hezimete uğrayacağını düşünüyorduk fakat durum hiç de beklediğimiz gibi olmadı İngiltere oyuna çok hızlı  başladı çok erken golü kalelerinde gördüler fakat oyundan kopmadılar ve kısa sürede skoru 1-1’e getirdiler.

İngiltere’nin oyunu hızlandırmak istemesi ve savunmada açık vermesini fırsata çeviren İzlanda dakika 18’de 2-1 öne geçti ve geri kalan dakikalarda çok iyi bir savunma yaparak isimlerini bir üst tura yazdırdılar. İngiltere maçı çok hızlı geçti diyoruz fakat ben bu maçın biraz daha soğuk başlayacağını ve İzlanda’nın bu özgüvenle ilk yarıyı kafa kafaya oynayacağını düşünüyorum.

Fransa İzlanda Maçı Ne Olur?

İki takımın da maça temkinli başlayacağını ve orta saha mücadelesi olarak geçeceğini düşünüyorum ilk yarının ilk 30 dakika beraberlik olur 1.80 orandan ideal bir tercih.  Ayrıca Fransa 7.5 üstü korner kullanır alternatif olarak önerebilirim.

İlk 30 dakika beraberlik Oran: 1.80 – Superiddia HEMEN BAHİS YAP

Fransa İzlanda Muhtemel 11’ler

Fransa: Hugo Lloris, Bacary Sagna, Patrice Evra, Mamadou Sakho, Lassana Diarra, Paul Pogba, N’Golo Kante, Andre Gignac, Anthony Martial, Antoine Griezmann, Steve Mandanda

İzlanda: Hannes Halldorsson, Ingvar Jonsson, Birkir Mar Saevarsson, Hjörtur Hermannsson, Kari Arnason, Ari Freyr Skulason, Birkir Bjarnason, Runar Sigurjonsson, Elmar Bjarnason, Arnor Ingvi Traustason, Kolbeinn Sigthorsson, Eidur Gudjohnsen

İki Tamının Son Oynadıkları Maç Özetleri

Fransa 2 – 1 İrlanda Geniş Maç Özeti

euro 2016 maç özetleri

İngiltere 1 – 2 İzlanda Geniş Maç Özeti

euro 2016 maç özetleri

Ozetbox