';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Portekiz – Fransa Maç Tahmini & İddaa Oranları

Euro 2016 Maç Tahminleri / Final ► Portekiz Fransa / Tarih: 10 Temmuz 2016 / Saat: 22.00

Portekiz Fransa euro 2016 Maç Tahmini

Portekiz Fransa İddaa Oranları

Portekiz 4.50 Beraberlik 3.10 Fransa 2.10 BAHİS YAP  SuperiddiaPortekiz 3.90 Beraberlik 2.80 Fransa 1.75  BAHİS YAP  İDDAA

Portekiz Fransa Maç Yorumu

Yaklaşık 1 aydır süren Euro 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası 10 Temmuz Pazar günü Portekiz – Fransa finali ile son buluyor.

Turnuvaya iyi bir başlangıç yapamayan Portekiz grup maçları sonunda 3 beraberlik ile grubu Macaristan ve İzlanda‘nın ardından 3. tamamladı. En iyi 3.’ler arasına girip son 16’ya kalan Portakallar bütürdan itibaren formunu yükseltti ve sırasıyla Hırvatistan, Polonya ve Galler‘i eleyerek adını finale yazdırmayı başardı.

Takımın hiç kuşkusuz en önemli kozu Cristiano Ronaldo. Bu sezon Real Madrid forması ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Portekizli çok formda. Turnuva boyunca takımın en etkili oyunncusu olarak göze çarpan Ronalda Fransa karşısında Portekiz’inen önemli silahı olacak.

[adrotate banner=”7″]

Ev sahibi Fransa ise grup maçları sonunda 2 galibiyet 1 beraberlikle grup birincisi olarak bir üst tura yükseldi. Son 16 turunda İrlanda’yı geçen Fransızlar çeyrek finalde ise İzlandayı farklı mağlup ederek yarı finale çıktı.

Yarı finalde bir çok otoriteye göre turnuvanın favorisi son dünya şampiyonu Almanya ile karışılaşan Fransa 2-0’lik net bir skorla maçı kazanarak adını finale yazdırmayı başardı.

Kadrosunda Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Dimitri Payet, Paul Pogba gibi dünyaca ünlü yıldızlar bulunan Fransızlar oynadıkları iyi futbolun yanı sıra mücadeleci oyun yapısı ile fianlın favorisi konumunda.

Portekiz Fransa Maçı Ne Olur?

Turnuva başından bu yana Fransızlar her maçta bu kupayı ne kadar çok istediklerini sahada gösterdiler. Çok kaliteli ve formda bir hücum hattına sahipler ve savunmada da hata yapmıyorlar.

Euro 2016 finalinde ev sahibi Fransa maçı uzatmalara bırakmadan 90 dakika sonunda kazanan taraf olup kupayı müzesine götüreceğini düşünüyorum.

Fransa Kazanr Oran: 2.10 – Superiddia HEMEN BAHİS YAP

Portekiz Fransa Muhtemel 11’ler

Portekiz: Rui Patricio, Pepe, Cedric Soares, Jose Fonte, Raphael Guerreiro, Adrien, Silva, Andre Gomes, Danilo Pereira, Joao Mario, Nani, Cristiano Ronaldo

Fransa: Hugo Lloris, Bacary Sagna, Patrice Evra, Mamadou Sakho, Lassana Diarra, Paul Pogba, N’Golo Kante, Andre Gignac, Anthony Martial, Antoine Griezmann, Steve Mandanda

İki Tamının Son Oynadıkları Maç Özetleri

Portekiz 2 – 0 Galler Geniş Maç Özeti

euro 2016 maç özetleri

Almanya 0 – 2 Fransa Geniş Maç Özeti

euro 2016 maç özetleri

Ozetbox