';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Shakhtar – Young Boys Maç Tahmini & İddaa Oranları

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu / Shakhtar Young Boys / Tarih: 26 Temmuz 2016 / Saat: 21.45

Shakhtar Young Boys Maç Tahmini

Shakhtar Young Boys İddaa Oranları

Shakhtar 1.40 Beraberlik 4.50 Young Boys 8.00 BAHİS YAP  SuperiddiaShakhtar 1.20 Beraberlik 4.00 Young Boys 7.00  BAHİS YAP  İDDAA

Shakhtar Young Boys Maç Yorumu

Shaktar Donetsk evinde Donbass Arena stadyumunda İsviçre ekibi Young Boys’u konuk ediyor.

Ukrayna’nın köklü kulübü Shaktar Donetsk 2-3 sene önce çok iyi oyuncuları ile adından söz ettiren bir takımdı. Luiz Adriano, Douglas Costa, Alex Teixeria bu 3 oyuncu takımı taşıyordu bunlara ek olarak Lucescu gibi çok iyi bir teknik direktöre sahiplerdi.

Bu sezon takımın başında Paulo Fonseca bulunuyor ve ilk önemli sınavlarını Süper Kupa maçında Dynamo Kiev’e karşı verdiler ve penaltıları 4-3 kaybederek hayal kırıklığı ile başladılar. Fakat kadroya bakacak olursak Young Boys’dan çok daha iyi bir kadroya sahipler sağ bek de Srna, stoperde Rakitsky  gibi çok tecrübeli 2 oyuncuya sahipler.

Orta sahada Stapanenko, Fred gibi rakip takımı boğacak ön liberoya , İleride ise Eduardo gibi tecrübeli bir oyuncuya sahipler. Oyuncuların çoğu milli takımda görev almış veya Avrupa’da boy göstermiş oyuncular tecrübelerini kullanarak rahat bir maç oynayacaklarını düşünüyorum.

[adrotate banner=”7″]

Young Boys ise geçen sezon İsviçre ligini 2. sırada bitirerek Şampiyonlar ligi için eleme oynamaya hak kazandı fakat turu geçme şanslarının çok az olduğunu söylemek yanlış olmaz şuana kadar sadece 1 transfer yaptılar ve eski oyuncusu Frey‘i kadroya kattılar takımdaki diğer oyuncuları da değerlendirecek olursak en tecrübeli oyuncuları Sulejmani gibi duruyor ve hücum oyuncuları fena sayılmaz diyebilirim.

Hazırlık karşılaşmasında Galatasaray ile oynadığı maçı izledim ve takım çok açıklar veriyor ekibimiz Galatasaray bunları değerlendiremedi fakat bu sefer karşılarında çok daha güçlü bir ekip var eğer aynı şekilde açıklar verirse Ukrayna ekibi cezayı keser.

Shakhtar Young Boys Maçı Ne Olur?

Shakhtar Donetsk kazanır Oran: 1.40 – Superiddia HEMEN BAHİS YAP

Ben kadrosunun çok daha kaliteli olduğunu düşündüğüm için Shaktar Donetsk’in rahat geçeceğini düşünüyorum banko kuponlarda değerlendirebilirsiniz. Ayrıca diğer bir tercih olarak Shaktar Donetsk kazanır ve 2,5 üstü olur kombo şeklinde tekli olarak oynayabilirsiniz.

Ozetbox