';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Tottenham – CSKA Moskova Maç Tahmini & İddaa Oranları

Şampiyonlar Ligi / Tottenham – CSKA Moskova Maç Tahmini / 07 Aralık 2016 / Saat: 22.45

Tottenham - CSKA Moskova tahmin

Tottenham – CSKA Moskova Maç Yorumu

Şampiyonlar ligi E grubunda Avrupa ligine katılma mücadelesi veren Tottenham ile CSKA Moskova Londra’da karşı karşıya geliyor. Çarşamba günü saat 22:45‘de başlayacak maçı italyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.

[adrotate group=”2″]

Tottenham – CSKA Moskova İddaa Oranları

Tottenham 1.55 Beraberlik 4.25 CSKA Moskova 6.50HEMEN BAHİS YAP YouwinTottenham 1.30 Beraberlik 3.75 CSKA Moskova 6.25HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Tottenham Cephesi

Şampiyonlar ligi grup maçları öncesi favori gösterilen Tottenham son iki maçta aldığı mağlubiyetlerle bir üst tura çıkma şansını kaybetti. Bu kadar kolay bir gruptan çıkamamaları Tottenham için büyük kayıp. Avrupa ligine katılmak için avantajı elinde bulunduran Tottenham 4 puan ile CSKA Moskova’nın 1 puan üzerinde. Beraberlik halinde bile Tottenham Avrupa ligine giden takım olacak.

Maçla ilgili ilginç söylentiler dolaşıyor. Avrupa liginde oynamanın maddi olarak Tottenham’ı tatmin etmeyeceği ve maça yedeklerle çıkacağı konuşuluyor. Premier ligin maddi getirisi Avrupa liginden çok daha yüksek. Bu neden ile lige konsantre olmak için Avrupa ligine katılmak istemedikleri yönünde dedikodular dolaşıyor. Ancak yaptığım araştırmada Tottenham teknik direktörü Mauricio Pochettino bu iddiaları asılsız çıkarıyor. İngiliz gazetelerine yaptığı açıklamada CSKA maçını kazanmak zorunda olduklarını belirten Arjantinli teknik adam Avrupa Liginde başarılı olmak istediklerini söyledi. Hafta sonu Manchester United ile karşılaşacak Tottenham bazı as futbolcularını dinlendirebilir.

[adrotate banner=”8″]

CSKA Moskova Cephesi

Kötü bir sezon geçiren CSKA Moskova ligde ve şampiyonlar liginde hayal kırıklığı yarattı. Bu kadar dengeli bir grupta CSKA Moskova’nın gruptan çıkması zor değildi. Rusya liginde istikrarsız sonuçlar alan takımda teknik direktör Leonid Slutski yönetimi sorgulanıyor. Tottenham maçı Leonid Slutski’nin takımın başındaki son maçı olabilir. Tottenham deplasmanında kazanır daha önce müzesine götürdükleri Avrupa ligine katılmak isteyeceklerdir.

Tottenham – CSKA Moskova Maçı Ne Olur?

Toplam Gol 2.5 Alt Oran: 2.00 – Youwin HEMEN BAHİS YAP

Ev sahibi Tottenham hem kadro kalitesi hemde form durumu olarak rakibinin önünde. Ancak hafta sonu Manchester United ile oynamaları nedeni ile bu maçta rotasyona gidebilirler. Karşılaşma için banko tercihim 2.5 gol alt. Tottenham çok iyi bir savunma takımı ancak gol yollarında üretkenlikten uzaklar. Kontrollü, sıkıcı bir maç bekliyorum. Maç Özetleri sayfamızdan her iki takımın güncel maçlarını izleyebilir, takımların form durumları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox