';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Alanyaspor – Beşiktaş Maç Tahmini & İddaa Oranları

Türkiye Ligi / Alanyaspor – Beşiktaş Maç Tahmini / 23 Ocak 2017 / Saat: 20:00

Alanyaspor - Beşiktaş maç tahmini

Alanyaspor – Beşiktaş Maç Yorumu

Süper ligin 18. haftası Alanyaspor – Beşiktaş maçı ile sonlanacak. Saat 20:00 Lig TV’den naklen canlı olarak yayınlanacak.

[adrotate group=”5″]

Alanyaspor – Beşiktaş İddaa Oranları

Alanyaspor 6.00 Beraberlik 4.30 Beşiktaş HEMEN BAHİS YAP BahseGelAlanyaspor 4.30 Beraberlik 3.60 BeşiktaşHEMEN BAHİS YAP İDDAA

Alanyaspor Cephesi

Alanyaspor sezonun 2.yarısına girerken  18 puanla 14.sırada bulunuyor.5 galibiyet 3 beraberlik ve 9 mağlubiyeti var. İç sahada  4 galibiyet 1 beraberlik ve 4 mağlubiyeti var. Son 5 maçında ise 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti var. Alanyaspor özellikle savunmada çok kötü durumda bu savunma ile ligde kalması zor zaten durumu ortada  tehlikeli noktadalar 16. Kayserispor ile aralarında 6 puan fark olsa da uzun maratonda bir seriye bakar bu fark alt sıralar için.

Alanyaspor da bu maç öncesi  Lamine Gassama  Fabrice N’Sakala ve Daniel Candeias ülkesinin milli takımında diğer taraftan  Kenneth Omeruo kırmızı kart cezalısı

bahsegel bonus

Beşiktaş Cephesi

Beşiktaş şuanda ne kadar Başakşehir`in arkasında yer alsa da sezonun şampiyonluk adına favorisi diyebiliriz. Takıma Devre arasında Ryan Babel takviyesi geldi. Beşiktaş 18.haftaya girerken 38 puanla 2.sırada ve Başakşehir ile 1 puanlık fark var arada. Bu hafta Başakşehir`in Fenerbahçe deplasmanında olduğu düşünülürse liderlik için avantaj doğacaktır büyük ihtimal. Beşiktaş Dış sahada 5 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyeti var. Son 5 maçında ise 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti var.

Bu maç öncesi Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar ve Caner Erkin Eksik isimler. Beşiktaş için çok önemli bir maç bu maç çünkü Başakşehir`in yapacağı bir puan kaybı direk olarak liderlik koltuğuna oturmak denir. Ayrıca Avrupa liginde çıkacağı maçlarda sakatlık olabilir o yüzden şuan bir seri yapması lazım Beşiktaş`ın.

Alanyaspor – Beşiktaş Maçı Ne Olur?

Bursaspor kazanır Oran: 2.38 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Puan kaybına tahammülü yok artık Beşiktaş`ın çünkü Galatasaray çok yakın ensesinde diğer taraftan Başakşehir Fenerbahçe deplasmanında. Alanyasporun savunmadaki zaafları ve çok gol yemesi düşünülünce Beşiktaş`ın hücum gücü ile rahat bir şekilde kazanması gereken bir maç.

Ayrıca Avrupa liginde maça çıkacak olması şimdiden bu maçların önemini de bir kademe artırıyor bence. Haftada çift maç yaparken maç seçebilirler.

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox