';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Galatasaray – Kayserispor Maç Tahmini & İddaa Oranları

Türkiye Ligi / Galatasaray – Kayserispor Maç Tahmini / 12 Şubat 2017 / Saat: 19:00

Leicester - Manchester United Maç Tahmini

Galatasaray – Kayserispor Maç Yorumu

Süper ligin 20. Haftasında Pazar gününün kapanış maçında Galatasaray – Kayserispor ile saat 19:00 karşılaşacak.

[adrotate group=”5″]

Galatasaray – Kayserispor İddaa Oranları

Galatasaray 1.50 Beraberlik 4.50 Kayserispor 6.50HEMEN BAHİS YAP BahseGelGalatasaray 1.20 Beraberlik 4.20 Kayserispor 7.50HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Galatasaray Cephesi

Galatasaray bu sezon ligde beklentilere göre fena durumda değil.  Şuanda hem liderlik yarışında var hem de Avrupa kupaları ihtimali var. Beşiktaş ile arasında 5 puanlık bir fark var lig de daha çok maç var o yüzden her şey değişebilir. Galatasaray bu sezon bol gollü maçlar çıkarıyor. Savunma hattında büyük sorunlar var. Carole varken özellikle kanat bölgesi çok aksıyor. Diğer taraftan hücum da özellikle kanat organizasyonları ile golü rahat buluyorlar. Bu sezon ligin en çok gol atan takımlarından birisi durumunda.

Bu sezon iç sahada 9 maçta 24 gol attılar Geçen hafta kupa maçları vardı kupadan elendikten sonra artık en azından Avrupa kupaları için bu maçın önemi dahada arttı. Galatasaray`da bu maç öncesi Sneijder, Koray Günter, Serdar Aziz ve Eray İşcan oynamayacak.

bahsegel bonus

Kayserispor Cephesi

Kayserispor bu sezon iyi bir sezon geçirmiyor ama son maçlarda iyi sonuçlar almaya başladı ve düşme hattının üst sıraları için mesaj vermeye başladı. Düşme hattından kurtulmak için bu performansa devam etmeleri lazım. En son ligde Fenerbahçe ye karşı 4-1 lik bir galibiyet aldılar.

Geçen hafta kupada ise Osmanlıspor geçtiler ve yollarına devam ettiler. Fakat şuan Kayserispor için daha önemli olan ligde kalmak olacaktır.

Galatasaray – Kayserispor Maçı Ne Olur?

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.60 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Galatasaray bu sezon çok gollü maçlar çıkardılar. 2 hafta önce Akhisar karşısında da 6-0 lık bir galibiyet alıp çok moral bulmuşlardı ama kupa maçı onlar için iyi olmadı. Kayserispor ise aldığı Fenerbahçe galibiyeti sonrası moral buldular ve Osmanlıspor a karşı alınan galibiyetten sonrada güvenleri tamamen yerine geldi. Bu maçta iki tarafında gol bulacağı ve bol gollü bir maç bekliyorum.

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox