';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Gijon – Atletico Madrid Maç Tahmini & İddaa Oranları

İspanya La Liga / Gijon – Atletico Madrid Maç Tahmini / 18 Şubat 2017 / Saat: 15.00

Atletico Madrid - Celta Vigo Maç Tahmini (8 Mayıs Pazar)

Gijon – Atletico Madrid Maç Yorumu

İspanya La Liga nın 23.haftasında Cumartesi gününün açılış maçında Gijon -Atletico Madrid ile karşılaşacak. Saat 15.00 da başlayacak maçı Jose Luis Gonzalez Gonzalez yönetecek.

[adrotate group=”5″]

Gijon – Atletico Madrid Oranları

Gijon 6.75 Beraberlik 4.20 Atletico Madrid 1.53HEMEN BAHİS YAP BahseGelGijon 5.50 Beraberlik 3.60 Atletico Madrid 1.35HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Gijon Cephesi

Gijon ligde 16 puanla 18.sırada bulunuyor  ve hemen üstünde bulunan Leganes ile arasında 2 puanlık fark var La Coruna ile ise 3 puanlık fark var. Burada daha çok şey olur gibi duruyor fakat bu hafta işi çok zor olacak. Gijon bu sene iç sahada 3 galibiyet 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Gijon son 5 maçta ise 1 galibiyet 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldılar. En son maçta Leganes deplasmanından 3 puanla dönmeleri çok önemli oldu fakat devamını getirmeleri lazım. Bu maçta Gijon da Babin, Caarmona ve Marino oynamayacak

bahsegel bonus

Atletico Madrid Cephesi

Atletico Madrid 42 puanla 4.sırada bulunuyor ve bu sezon istenen ve beklenilen futbolu oynamıyor son maçta  Celta Vigo  karşısında  iç sahadaki son dakikalardaki bulduğu gollerle galibiyeti aldı fakat oynadıkları oyun pek güven vermese de bu büyük moral buldu Atletico Madrid bu sene deplasmanlarda 4 galibiyet 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Deplasman performansı gerçekten kötü bu sene şampiyonluk yarışında olamamasının sebebi de bu fakat son maçlarda istekli bir takım var. Bu maçta Atletico Madrid de Barragan, Fernandez, Godin, Juanfran, Niguez, Oblak ve Tiago oynamayacak.

Gijon – Atletico Madrid Maçı Ne Olur?

Atletico Madrid Kazanır Oran: 1.53 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Atletico Madrid hafta içi Avrupa mesaisi var çok önemli bir maça çıkacaklar o maça göre bu maçın telafisi var ama yine de bu maçta önemli durumda özellikle Real Sociedad yaklaşmışken ve Sevilla ile arasındaki puan farkı 4 iken bu maç ta değerli konumda bu yüzden boşlamayacaklardır.  Gijon içinde önemli bir maç  hem de Leganes deplasmanında üç puanla döndükten sonra fakat aradaki kalite farkından dolayı ben Atletico Madrid in zorda olsa kazanacağını düşünüyorum.

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox