';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Kayserispor – Bursaspor Maç Tahmini & İddaa Oranları

Türkiye Süper ligi / Kayserispor – Bursaspor Maç Tahmini / 17 Şubat 2017 / Saat: 19.00

Kayserispor - Bursaspor Maç Özeti

Kayserispor – Bursaspor Maç Yorumu

Türkiye Süper liginin nın 23.haftasında açılış maçında Kayserispor – Bursaspor ile karşılaşacak. Cuma Günü saat 19.00 da başlayacak maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

[adrotate group=”5″]

Kayserispor – Bursaspor Oranları

Kayserispor 2.16 Beraberlik 3.30 Bursaspor 3.60HEMEN BAHİS YAP BahseGelKayserispor 1.90 Beraberlik 3.10 Bursaspor 2.80HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Kayserispor Cephesi

Kayserispor  19 puanla 16.sırada bulunuyor ve Kayserispor ligde son haftalarda çok iyi çıkış yakaladı ve birden kendilerini yukarı attılar  fakat  hala ateş hattındalar. Son iki haftada önce iç sahada Fenerbahçe karşısında 4-1 gibi bir skorla galibiyet aldılar ardından deplasmanda Galatasaray a karşı 2-1 lik galibiyet geldi. Müthiş bir reaksiyon verdiler düşme potasından çıkmak için şöyle baktığımızda zaten 3 maçtır kaybetmiyorlar. Ligde 19 puan topladılar ve 19.sırada bulunuyor 5 galibiyet 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet alırken iç sahada 3 galibiyet 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldılar. Son 5 maçta ise 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldılar.  Bu maç öncesi Kayserispor da Erkan kaş oynamayacak.

bahsegel bonus

Bursaspor Cephesi

Bursaspor 28 puanla 8.sırada bulunuyor ve Fenerbahçe ile arasında 8 puanlık bir fark var bu farktan dolayı Avrupa kupaları işi zor görünüyor.  Bursaspor ise Teknik direktör değişikliğinden sonra Fenerbahçe ye karşı 1-0 geri düşmesine rağmen bir puanı kurtararak büyük moral topladılar. Bursaspor bu sezon deplasmanlarda 3 galibiyet 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldılar. Ayrıca son 5 maçta ise 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldılar. Bu maçta Bursaspor daAziz Behich, Boban Jovic, Serdar Kurtuluş ve Bilal kısa oynamayacak.

Kayserispor – Bursaspor Maçı Ne Olur?

Bursaspor Kaybetmez Oran: 1.63 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Kayserispor son haftalarda büyük çıkış yakalayıp yukarıya çıktılar bu galibiyetlerin değerli olması için devamının gelmesi lazım. Bursaspor ise son teknik direktör değişikliğinden sonra aldıkları 1 puan çok değerli oldu. Bu maçta Bursaspor un Kayserispor un yükselişine dur diyeceğine inanıyorum ben daha  dengeli bir takım çünkü bu yüzden Bursaspor kaybetmez bence değerli.

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox