';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Barcelona – Gijon Maç Tahmini & İddaa Oranları

İspanya La Liga / Barcelona – Gijon Maç Tahmini / 1 Mart 2017 / Saat: 21.30

Barcelona - Gijon Maç Tahmini

Barcelona – Gijon Maç Yorumu

İspanya liginin 25. haftasında Çarşamba günü Barcelona – Gijon ile karşılaşacak.

[adrotate group=”5″]

Barcelona – Gijon Oranları

Barcelona 1.09 Beraberlik 11.00 Las Palmas 29.00HEMEN BAHİS YAP BahseGelBarcelona 1.09 Beraberlik 11.00 Las Palmas 29.00HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Barcelona Cephesi

Barcelona bir maç fazlasına rağmen Real Madrid in hemen arkasında ikinci sırada ve aralarında bir puanlık fark var.  Barcelona için iyi bir sezon geçmiyor aslında özellikle sezon başında ligde aldığı puan kayıpları büyük sorun oldu ve şuan onlar yüzünden geride durumdalar Real Madrid in Valencia deplasmanında yaşadığı puan kaybı ümitlendirmis isede hala zor görünüyor işleri bence tabi buradan sonra her şey olabilir daha 14 hafta var.

Barcelona şampiyonlar liginde de işi hiç kolay değil deplasmanda aldıkları ağır mağlubiyet teknik direktör Enrique nin koltuğunu sallamaya başladı ve şimdiden dedikodular çıkmış durumda. Barcelona hafta sonu çok önemli bir galibiyet aldılar ve lige tutundular adeta Barcelona bu sezon iç sahada 7 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu maçta Barcelona da sakatlığı sebebiyle Mathieu ve Vidal oynamayacak.

bahsegel bonus

Gijon Cephesi

Gijon düşme hattında bulunuyor ve düşme hattının üstünde bulunan La Coruna ile arasında iki puanlık bir fark var Leganes ile ise 4 puanlık bir fark var ve alt taraf karışık duruyor burada çekişme son haftalara kadar sürecek gibi duruyor. Gijon hafta sonu Celta Vigo karşısında iç sahada 1-1 berabere kaldı ve 1 puan aldı özellikle iç sahada aldığı mağlubiyetlerden sonra bir puanda olsa iyi oldu tabi maç içinde 10 kişi kalmaları kötü oldu fakat yine de bir puan değerli oldu. Gijon bu sezon deplasmanlarda 1 galibiyet 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

Barcelona – Gijon Maçı Ne Olur?

İlk yarı ve Maçı Barcelona kazanır Oran: 1.35 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Barcelona savunması son haftalarda sorunlar vermeye başladı ve bu başlarını ağrıtmaya başladı fakat artık puan kaybına tahammülleri yok fazlasıyla mesaj verici bir galibiyet alacaklardır diye düşünüyorum bu yüzden hızlı başlayacaklardır ve erkenden öne geçeceklerdir bu şekilde de maçı bitirirler.

Bakmadan Geçme

Genoa Juventus Özet

Genoa 0 – 3 Juventus Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 28.9.2024 Genoa Juventus Özet İzle Genoa Juventus Özet Genoa Juventus …

Ozetbox