';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Real Madrid – Las Palmas Maç Tahmini & İddaa Oranları

İspanya La Liga / Real Madrid – Las Palmas Maç Tahmini / 1 Mart 2017 / Saat: 23.30

Real Madrid - Las Palmas Maç Tahmini

Real Madrid – Las Palmas Maç Yorumu

İspanya liginin 25. haftasında Çarşamba günü Real Madrid – Las Palmas ile karşılaşacak.

[adrotate group=”5″]

Real Madrid – Las Palmas Oranları

Real Madrid 1.17 Beraberlik 8.00 Las Palmas 17.00 HEMEN BAHİS YAP BahseGelReal Madrid 1.17 Beraberlik 8.00 Las Palmas 17.00 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Real Madrid Cephesi

Real Madrid 1 maç eksiğine rağmen lider durumda ve en yakını rakibi olan Barcelona ile arasında 1 puanlık fark var artık puan kaybına tahammülleri yok iki tarafında. Real Madrid hafta sonu Villarreal deplasmnanın da geri düşmelerine rağmen müthiş bir geri dönüşe imza attılar ve mutlaka kazanmaları gereken deplasmandan 3 puanı aldılar. Bu galibiyet çok değerli oldu çünkü daha ikinci yarının başında arka arkaya gelen gollere rağmen kazanmak çok önemli oldu Bale da golle döndü ve hafta sonu açılışı o yaptı.

Real Madrid için sezon baya iyi geçiyor fakat ligin sonuna geldikçe ilginç şekilde düşme gözlemlenmeye başladı eğer buradan şampiyonluğu verirlerse çok kötü olacak. Real Madrid de bu maçta Varane sakatlığı sebebiyle oynamayacak.

bahsegel bonus

Las Palmas Cephesi

Las Palmas ligin orta sıralarında ve düşme hattı ile arasında 11 puanlık fark bulunuyor ve kötü durumda son haftalarda son 5 maçında sadece 1 galibiyet aldı geri kalan 4 maçı ise kaybetti üst üste 4 maçtır kaybediyor ve Las Palmas hafta sonu iç sahada Real Sociedad karşısında 1-0 mağlup oldu son haftalarda Las Palmas ta gol sıkıntısı var  zaten deplasman performansı çok kötü ve bu sezon deplasmanlarda 1 galibiyet 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldılar ve deplasmanda oynadıkları 11 maçta 24 gol yediler.

En son iki hafta önce Malaga deplasmanında 2-1 ile mağlup ayrılmıştı. Bu maç ta Las Palmas da sakatlığı sebebiyle Castellano, Macedo ve Montoro oynamayacak.

Real Madrid – Las Palmas Maçı Ne Olur?

Toplaam gol 3.5 üst Oran: 1.55 – BahseGel HEMEN BAHİS YAP

Real Madrid geçen hafta içi ertelenen maçından dolayı Valencia deplasmanına çıkmıştı ve maçtan 2-1 ile mağlup ayrılmıştı hafta sonu ise Villarreal deplasmanından 3-2 ile galip geldiler özellikle 2-0 geri düşmelerine rağmen iyi reaksiyon verdiler ve maçı çok iyi çevirdiler.

Fakat son haftalarda savunmadaki sorunları tekrardan ortaya çıkmaya başladı ve rahat gol yiyorlar bu maçta Las Palmas gol bulabilir bulmasa bile iki maç aradan sonra iç sahaya dönecek olan Real Madrid tek başına bu maçta üstleri getirebilir.

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox