';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Barcelona – PSG Maç Tahmini & Oranlar

Şampiyonlar ligi  / Barcelona – PSG Tahmini / 8 Mart 2017 / Saat: 22.45

Barcelona - PSG iddaa Tahmin

Barcelona – PSG Maç Yorumu

Şampiyonlar ligi Playofflar rövanş maçında Barcelona – PSG ile karşılaşacak. Çarşamba günü saat 22.45 de başlayacak maçı Deniz Aytekin yönetecek.

[adrotate group=”1″]

Barcelona – PSG Oranlar

Barcelona 1.45 Beraberlik 5.30 PSG 7.00HEMEN BAHİS YAP BetbooBarcelona 1.25 Beraberlik 4.60 PSG 5.50HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Barcelona Cephesi

Barcelona ilk maçta çok ağır bir yenilgi almıştı ve sahadan 4-0 ile mağlup ayrılmıştı. Barcelona için bu maç kazanmaktan öte fark lazım ve işi şuan çok zor. Barcelona için bu sezon pek istenildiği gibi başlamamıştı fakat özellikle ligde sonradan iyi toparladılar. Barcelona ligde şuanda maç fazlasıyla liderliği almış durumda ve son haftalarda biraz da olsun yükselen bir oyunları var. Barcelona son 4 resmi maçını kazandı.

Barcelona son iki maçında 11 gol atıp sadece 1 gol yedi ve hafta sonu iç sahada Celta Vigo karşısında çok net bir galibiyet alıp bu maçın resmen provasını yaptı fakat tabi bu maç daha farklı bir havada oynanacak. Bu maçta her şeyden önce Barcelona`nın erken gol yememesi lazım. Bu maçta Barcelona da Mathieu ve Vidal oynamayacak.

[adrotate banner=”4″]

PSG Cephesi

Paris ilk maçın verdiği skor avantajı ile geliyor ve çok büyük bir avantajları var. Paris bu sezon ligde özellikle Monaco rüzgarının arkasında kaldı biraz hala ve şuanda lider Monaco ile arasında üç puanlık bir fark var. Paris geçen senelere göre ligde bu sene çok zorlandı geçen senelerde sürekli domine eden takım bu sene yok fakat geçen seneye göre ise Avrupa da biraz daha iyi durumda özellikle bu maçı geçtikten sonra çok önemli bir başarı elde edecektir ve önü açılacaktır diye düşünüyorum.

Paris bu maçta öncelikli tercihi 4-0 dan dolayı ne kadar savunma yapmak olacak olsa da özellikle ilk başta bence golü düşüneceklerdir çünkü rahat bir skor var ortada ve böyle bir risk alma ihtimalleri yüksek.

Barcelona – PSG Maçı Ne Olur?

Barcelona kazanır Oran: 1.45 – Betboo HEMEN BAHİS YAP

Paris erkenden  bir gol atabilirmiyim diye düşünecektir kontrolü tamamen Barcelona tarafına vermeyecektir. Bunun yanında  eğer golü bulursa çok rahatlayacaktır fakat Barcelona son haftalarda çok formda ve kazanmasının yanında farkta lazımken bence iç sahada berabere bile kalmaz. Bu maç için ideal tercih bence Barcelona kazanır.

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox