';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Barcelona 6 – 1 PSG Geniş Maç Özeti

Şampiyonlar Ligi ► Barcelona PSG Maç Özeti ( 6 – 1 ) ► 08 Mart 2017

Barcelona Celta Vigo Maç Özeti

Barcelona PSG Maç Özeti

Napoli Real Madrid Maç Özeti

Barcelona Şampiyonlar liginden elendi. İlk maçta Paris’te 4-0 yenildiği Paris Saint Germain karşısında maça baskılı başladı. Katalanlar daha maçın 3. dakikasında Luis suarez ile 1-0 öne geçti. İlk devrenin kalan dakikalarında da etkili olan Barcelona 44. dakikada Kurzawa‘nın kendi kalesine attığı gol ile skoru 2-0 yaptı.

Maçın ikinci devresine de hızlı başlayan Barcelona 50. dakikada Messi‘nin penaltı golü ile skoru 3-0 yaptı. İlk maçta alınan farklı mağlubiyet nedeni ile tüm riskleri alan Barcelona 62. dakikada kalesinde beklemediği bir gol gördü. Golden sonra çeyrek final şansı mucizelere kalan Barcelona maçı bırakmadı.

Maç boyunca etkisiz olan Neymar 88. dakikada müthiş bir frikik golü ile skoru 4-1’e getirdi. Bu golden sonra ümitlenen Barcelona 90. dakikada Neymar’ın penaltıdan attığı gol ile skoru 5-1’e getirdi. Çeyrek final için 1 gole daha ihtiyacı olan Barcelona uzatmaların son dakikasında mucizevi bir gol ile skoru 6-1 yaptı ve çeyrek finale yükseldi.

Futbol tarihine geçen bu maç ile çeyrek finale adını yazdıran Barcelona yoluna devam etti. Şampiyonlar ligi maç özetleri sayfamızda kupada oynanan maçların özetlerini izleyebilirsiniz.

Napoli Real Madrid Maç Özeti

Barcelona PSG izle. Barcelona PSG geniş maç özeti izle. Barcelona PSG video izle. Barcelona PSG özet izle. Barcelona PSG Özet. Barcelona PSG 6 – 1. Barcelona PSG Maçı Özeti izle. Barcelona 6 – 1 PSG Özet. Şampiyonlar Ligi Barcelona 6 – 1 PSG Maç Özetleri.

[fbcomments url= title=”Maç Hakkındaki Yorumlar” width=”100%” count=”off” num=”10″ countmsg=”Yorumunuz için teşekkürler”]

Bakmadan Geçme

Genoa Juventus Özet

Genoa 0 – 3 Juventus Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 28.9.2024 Genoa Juventus Özet İzle Genoa Juventus Özet Genoa Juventus …

Ozetbox