';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Beşiktaş 2 – 2 Kayserispor Geniş Maç Özeti

Türkiye Ligi ► Beşiktaş Kayserispor Maç Özeti ( 2 – 2 ) ► 12 Mart 2017

Beşiktaş Kayserispor Maç Özeti

Beşiktaş Kayserispor Maç Özeti

Beşiktaş Kayserispor Maç Özeti
Beşiktaş Kayserispor Maç Özeti

Lider Beşiktaş evinde Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Bu skor ile en yakın takipçisi Başakşehir ile aradaki puan farkı 2’ye düştü. Hafta içi Avrupa Liginde Olympiakos deplasmanından yorgun dönen Beşiktaş son haftaların formda takımı Kayserispor karşısında beraberliği son dakikalarda kurtardı.

Maçın gollerini Beşiktaş adına 55 ve 88. dakikada Aboubakar‘dan geldi. Kayserispor’un golleri ise 64. dakikada Umut Bulut ve 82. dakikada Beck kendi kalesine. Yüksek tempoda geçen bu güzel maçın golleri ve tartışmalı pozisyonları ve süper ligde oynanan diğer maçların özetlerini Süper lig maç özetleri sayfamızdan izleyebilirsiniz.

Beşiktaş Kayserispor Maç Özeti

Beşiktaş Kayserispor izle. Beşiktaş Kayserispor geniş maç özeti izle. Beşiktaş Kayserispor video izle. Beşiktaş Kayserispor özet izle. Beşiktaş Kayserispor Özet. Beşiktaş Kayserispor 2 – 2 Maçı Özeti izle. Beşiktaş 2 – 2 Kayserispor Özet. Türkiye Ligi Beşiktaş 2 – 2 Kayserispor Maç Özetleri.

[fbcomments url= title=”Maç Hakkındaki Yorumlar” width=”100%” count=”off” num=”10″ countmsg=”Yorumunuz için teşekkürler”]

Bakmadan Geçme

Genoa Juventus Özet

Genoa 0 – 3 Juventus Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 28.9.2024 Genoa Juventus Özet İzle Genoa Juventus Özet Genoa Juventus …

Ozetbox