';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Juventus – Porto Maç Tahmini & Oranlar

Şampiyonlar ligi  / Juventus – Porto Maç Tahmini / 14 Mart 2017 / Saat: 22.45

Juventus - Porto iddaa Tahmin

Juventus – Porto Maç Yorumu

Şampiyonlar ligi 2. tur rövanş maçında Juventus – Porto ile karşılaşacak. Salı günü saat 22.45′de başlayacak maçı Ovidiu Haţegan yönetecek.

[adrotate group=”1″]

Juventus – Porto Oranlar

Juventus 1.68 Beraberlik 3.85 Porto 6.00HEMEN BAHİS YAP BetbooJuventus 1.45 Beraberlik 3.60 Porto 4.30HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Juventus Cephesi

Juventus ilk maçta 10 kişi kalan rakibini ikinci yarıda bulduğu iki golle mağlup etmişti. 10 kişi kalmadan önce ortada olan maç Porto’nun 10 kişi kalmasıyla tamamen Juventus tarafına döndü. Buradan sonrada maçın kontrolünü ele geçiren ve baskıyı artıran Juventus ikinci yarıda bulduğu iki golle resmen turun kapılarını sonuna kadar açtı. Juventus bu sezon Avrupa da iç sahada istediği skorları alamadı.

Gruplarda iç sahada 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Fakat Ligde şu ana kadar iç sahada oynadığı bütün maçları kazandı. En son iç sahada Milan’a karşı son dakikalarda gelen penaltı golü ile sahadan galip ayrıldı. Juventus bu sene çok iyi görüntü veriyor. Savunma yönünden tam bir İtalyan takımı ve kolay gol yemiyorlar.  Juventus ligde en yakın rakibine şu anda 8 puanlık fark yapmış durumda ve buradan şampiyonluğu vermesi çok zor duruyor.  Bu maçta Juventus da Sturaro oynamayacak.

[adrotate banner=”4″]

Porto Cephesi

Porto ilk maçta Alex Telles’in atılması ile tur işini zora soktu ardından yediği iki golle de bütün hayalleri yıkıldı. Bu deplasmana zoru yapmak için çıkacaklardır. Porto bu sene ligi Benfica ile birlikte domine ediyor. Porto şu anda ligde bir maç fazlasıyla lider durumda fakat arada iki puanlık bir fark var. Bu çekişme ligin sonuna kadar gidecek gibi duruyor. Porto bu sezon geçen senelere göre daha güçsüz duruyor. Porto ilk gruplarda Leicester City’nin arkasından ikinci sırada kaldı. Gruplarda deplasmanda 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldılar. Gruplarda oynadığı 3 maçta 2 gol attı.

Juventus – Porto Maçı Ne Olur?

Juventus Kazanır Oran: 1.68 – Betboo HEMEN BAHİS YAP

İlk maçta deplasmandan 2-0 galip dönen Juventus evinde de galibiyete yakın olan taraf. Karşılaşma için maç sonucu tahminim 1.68 oranı ile Juventus kazanır seçeneği.

Juventus – Porto Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 Alt Oran: 1.80 – 1XBET HEMEN BAHİS YAP

Juventus bu maçta fazlasıyla üstün taraf olacaktır. Elinde çok rahat bir skor var ve oyunu tamamen kontrol edip yavaşlatacaktır. Maçın sonuna kadar elindeki skorun avantajı ile geride bekleyeceklerdir. Porto ise ne kadar atak oynamak istese de işleri zor. Bu maçta ben 3 gol çıkabileceğini düşünmüyorum. Porto bu sezon Avrupa da oynadığı 3 maçta sadece 2 gol atabildi. Bu  deplasmanda gelip gol bulması bile çok zor olacaktır.

Juventus - Porto Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox