';

Yılın Bahis Sitesi MOBİLBAHİS’te 1000 TL %200 Para Yatırma Bonusu Sizi Bekliyor Hemen Üye OL
İlbet Bonusları
Betvole Bonusları

Leicester – Sevilla Maç Tahmini & Oranlar

Şampiyonlar ligi / Leicester – Sevilla Maç Tahmini / 14 Mart 2017 / Saat: 22.45

Leicester - Sevilla iddaa Tahmin

Leicester – Sevilla Maç Yorumu

Şampiyonlar ligi Playofflar rövanş maçında Leicester – Sevilla ile karşılaşacak. Salı günü saat 22.45 de başlayacak maçı Daniele Orsato yönetecek.

[adrotate group=”1″]

Leicester – Sevilla Oranlar

Leicester 3.30 Beraberlik 3.65 Sevilla 2.25HEMEN BAHİS YAP BetbooLeicester 2.80 Beraberlik 3.30 Sevilla 1.85 HEMEN BAHİS YAP İDDAA

Leicester Cephesi

Leicester City sezona geçen senenin şampiyonu olarak başlamıştı. Fakat şuan ligde ateş hattında ve düşme hattının sadece 3 puan üstünde bulunuyor. Bu sezon daha iyi kadro ile başladılar fakat bir türlü istenilen kimya tutturulamadı. İlk maçta deplasmanda çok iyi bir skor aldılar aslında özellikle deplasmanda gol atmak çok değerli. Leicester ise Sevilla ile oynadığı ilk maça gelene kadar özellikle ligde gol bulmakta zorlanıyordu. Fakat daha sonra oynadığı iki iç saha maçında toplamda 6 gol buldu.

İç sahada önce Liverpool karşısında 3-1 ile galip ayrıldı. Daha sonra yine aynı skorla Hull karşısında galibiyet aldılar. Bu maçlarda özellikle Vardy ve Mahrez’in gol bulması çok değerliydi. Liecester gruplarda Porto’nun önünde ikinci sırada tamamladı. Gruplarda iç sahada oynadığı 3 maçı da kazandı. Bu üç maçta 4 gol attılar. Bu maçta Leicester de Wague oynamayacak.

[adrotate banner=”4″]

Sevilla Cephesi

Sevilla ilk maçta istediği sonucu aldı ama yediği gol pek iyi olmadı. Maçın genelinde hakim ve kontrolü elinde tutan taraftı ve 2-0 öne geçmişlerdi. Fakat son dakikalarda kalelerinde golü gördüler. Sevilla son haftalarda form düşüklüğü yaşıyor ve ligde oynadığı 2 maçta da berabere kaldı. İki maçta aynı skorla bitti ve 1-1 berabere kaldı. En son iç sahada Leganes karşısında 1-1 berabere kaldı.

Şuanda ligde lider Real Madrid’in 5 puan gerisinde bulunuyor. Sevilla bu sezon ligi şampiyonlar ligine katılacak şekilde bitirmek içinde elinde büyük bir avantaj var. Bu maçta Sevilla da Fernandez oynamayacak.

Leicester – Sevilla Maçı Ne Olur?

Leicester Kaybetmez Oran: 1.73 – Betboo HEMEN BAHİS YAP

Leicester Avrupa da çok farklı oynuyor. Ligde kötü giderken bile ilk gruplarda iç sahada 3 te 3 yapmış durumdalar. Sevilla ise son haftalarda çok formsuz ve iyi oynamıyor. Bu maçta Leiceste’ın iç sahada kaybedeceğini düşünmüyorum.

Leicester – Sevilla Gol Tahmini

Toplam gol 2.5 üst Oran: 1.67 – 1XBET HEMEN BAHİS YAP

Sevilla bu sene gol bulmakta zorlanmıyor. Fakat kalelerinde de rahat gol görüyorlar öyle ki ilk maçta rahat götürdükleri maçta bile gol gördüler. Leicester da farklı durumda değil kalelerinde gol görmekte zorlanmıyorlar. Leicester son iki maçta özellikle Vardy ve Mahrez den gol bulması çok değerli bu maçta iki takımında atak oynaması ve golleri bulmasını bekliyorum.

Juventus - Porto Maç Tahmini

Bakmadan Geçme

Napoli Monza Özet

Napoli 2 – 0 Monza Özet

İtalya Ligi Maçları Özetleri ► 29.9.2024 Napoli Monza Özet İzle Napoli Monza Özet Napoli Monza …

Ozetbox